team building christmas ideas

Teambuilding Ideeën Voor Kerst

Gepubliceerd op 28 nov. 2016 door Mark Davenport

Op zoek naar feestelijke ideeën voor teambuilding? Catalyst Global heeft een reeks teambuilding activiteiten om de betrokkenheid en het plezier van het personeel te vergroten!

Flat Out Sledetocht

Ben je op zoek naar een intelligente, innovatieve, totaal interactieve teambuilding ervaring voor het kerstfeest van dit jaar? Flat Out Sleigh Ride is een leuk verpakt feestelijk alternatief om echt het beste uit je team te halen.

Elk team werkt samen en verandert een 'flat-pack' kartonnen set in een perfect ontworpen slee aangedreven door een menselijk rendier. Na het installeren van hun eigen Kerstman komt deze energieke uitdaging in een echte race tot leven waarin teams wedijveren om een cruciale kostuumruil.

Teambuilding activiteiten met een feestelijke Kerstwending

Catalyst heeft vele andere creatieve oplossingen die zich perfect lenen voor kerstfeesten en feestelijke thema-evenementen. Hier zijn een paar ideeën voor je volgende personeel Kerstfeest.

Essence of Excellence

Voeg een vleugje klasse toe met Essence of Excellence, een unisex activiteit die de geurzin onderzoekt en teams begeleidt bij het creëren van hun eigen neem-mee-naar-huis geuren.

Boomtime

Geef je energie na het diner een boost met Boomtime, een meeslepend, gek 'play along' evenement met interactieve schermafbeeldingen dat iedereen met een lach op het gezicht gegarandeerd in de stemming brengt.

Whiskey Wisdom

Tijd voor luchtige schertsen en de deductieve vaardigheid van je teams testen met Whiskey Wisdom, een gloednieuwe informatieve ijsbreker die je smaakpupillen oefent en een gesprek op gang brengt.

Neem contact op met Catalyst Teambuilding voor meer informatie over deze en andere spannende kerstactiviteiten om de betrokkenheid en het plezier van het personeel tijdens de feestdagen te vergroten.

Mark Davenport

Hoofd Bedrijfsontwikkeling

Het identificeren van nieuwe partner prospects en het faciliteren van hun opname in het wereldwijde Catalyst Global network

Alle Artikelen

Leestip