Johnny Machiels Event Master

Johnny Machiels

Managing Partner bij Event Masters

LinkedIN

Event Manager met 18 jaar ervaring in het creëren van evenementen.

Johnny begon 23 jaar geleden als trainee bij Event Masters. Na verschillende functies (student, stagiair, assistent, junior, senior) binnen het bedrijf te hebben vervuld, besloot hij samen met twee andere medewerkers als Managing Partner Event Masters over te nemen. Hij specialiseerde zich in Teambuilding en leidde de afdeling sindsdien. Ook de afdelingen Entertraining en Logistiek zijn zijn verantwoordelijk. Johnny richt zich ook op de Franse afdeling van Event Masters en is meer en meer op zoek naar duurzame partnerschappen om de groei van het bedrijf te ondersteunen. Dus naast het managen van Event Masters als geheel, bestaat zijn dagelijkse werk uit het actief verkopen van teambuilding. Hij organiseert ze ook, faciliteert ze en werkt als spelleider. Zijn kracht is zijn meertaligheid. Hierdoor kan hij teambuilding in het Engels, Frans of Nederlands faciliteren. Enkele andere sterke punten:

  • Johnny creëert regelmatig nieuwe concepten voor teambuilding. Dit stelt de afdeling in staat om innovatief te blijven.
  • Hij waakt over de teambuilding concepten en zorgt ervoor dat ze up-to-date blijven. Hij is ook voortdurend op zoek om zijn afdeling te verbeteren en het bedrijf verder te ontwikkelen.
  • Johnny is een echte ambassadeur voor teambuilding. Hij geeft regelmatig presentaties op scholen en HR-congressen.Vanuit zijn ervaring wil hij teambuilding als HR-tool professionaliseren. Daarom werd de afdeling Entertraining opgericht.
  • Een mix van training en het plezier van teambuilding. Sommige concepten kunnen ook worden gebruikt om kandidaten voor een baan te werven.