Olympische Geest in Singapore

Gepubliceerd op 20 aug. 2010

Deelnemers aan de Jeugd Olympische Spelen komen samen in een drum extravaganza.

De allereerste Jeugd Olympische Spelen ooit gehouden vonden plaats in Singapore met meer dan 300.000 toeschouwers, 26 sporten en cultuur- en opleidingsprogramma's op een totaal van 18 competitielocaties. Asia Ability was uitgenodigd om een teamactiviteit te sponsoren dat de jonge atleten bij elkaar zou brengen. Als exclusieve licentiehouder van Catalyst teambuilding producten in Singapore had Asia Ability besloten dat Beatworks perfect was voor de gelegenheid en ze waren er trots op om deel te mogen uitmaken van dit prestigieuze evenement.

Wat gebeurde er?

Het Asia Ability team faciliteerde een serie van BeatsWork sessies voor de atleten in het Olympische Dorp naast een aantal evenementen om de toeschouwers te vermaken. De Beatswork in het Olympische Dorp was speciaal samengesteld om om de nadruk te leggen op het leren over het samenkomen van een veelvoud aan culturen in de Olympische Geest en Idealen. Jacques Rogge kwam ook nog even langs bij een van de sessies en ze kregen hem ook voor korte tijd aan het drummen!

Resultaten

Aan het einde van het programma hadden meer dan 2000 mensen meegedaan aan de Beatworks sessies. Deelnemers bevestigden dat het samen drummen gezorgd had voor een geest van eenheid.

Alle Klantverhalen