beatswork in marrakesh

Gigantische percussieband bij Officine Expo

Published on May 30, 2010 by Mark Davenport

Beatswork, een activiteit waarbij veel gedrumd wordt, wordt een integraal onderdeel van grote farmaceutische conferentie.

BeatsWork veranderde 1000 individuen in een gigantische percussieband aan de hand van aanstekelijke samba ritmes. Een energieke facilitator van Catalyst France leidde de groep door basis warming-up oefeningen en de basis van samba beats en breaks. Farmaceutische congresbezoekers raakten opgewonden en gingen energiek op in hun rol om fantastische ritmische muziek te maken. Dit drum evenement werd een integraal onderdeel van de farmaceutische conferentie.

"We waren onder de indruk van het feit dat ondanks dat we geen lokaal kantoor in Marrakech, hadden Catalyst teambuilding in staat was om teams te mobiliseren vanuit hun kantoren in Frankrijk en Spanje om te helpen bij het ontwerpen, organiseren en faciliteren van ons evenement. Ze hebben goed samengewerkt om ervoor te zorgen dat al onze afgevaardigden betrokken werden. Hartelijk dank!".

Met wereldwijde distributie van apparatuur en middelen kan Catalyst Beatswork en andere unieke teambuilding activiteiten op grote schaal overal ter wereld leveren.

Alle Casestudy's