dfrens wins wow awards

Go Give Best Product bij WOW Awards

Gepubliceerd op 7 jul. 2017

In 2017 werd de WOW Awards Asia Gold Medal voor Corporate Team Building Activity of the Year uitgereikt aan d'frens voor hun applicatie Chase the Sun. Chase the Sun was de titel voor 's werelds eerste 24-uurs bedrijfsschattenjacht. Tijdens het evenement dat gehouden werd op 12 december 2016 deden 42 teams uit 36 landen mee aan een Go Team Go Give activiteit. Deze begon in Auckland en eindigde 24 uur later in Manganui in Nieuw Zeeland. In Go Give voeren teams opdrachten uit om impacts te winnen om aan B1G1 waardige doelen te schenken. Go Give werd ontwikkeld door Catalyst Global om een teambuilding oplossing te bieden die tegemoet komt aan het plezier van samen geven.

D'frens die met vier teams meedeed aan de competitie en naar huis ging met de speciale prijs voor de meeste impacts op de dag, waren enthousiast om de applicatie in te dienen voor de WOW awards. Ze waren nog meer uitgelaten over de overwinning!

Wow Awards winners - Corporate team building activity of the year

Als exclusieve partner van Catalyst Global programma's in India zijn ze er nu op gebrand om deze activiteit uit te voeren met Indiase bedrijven die om hun gemeenschap geven en eraan willen teruggeven terwijl ze het plezier van het geven in teamverband ervaren.

Wow Awards & Convention Asia is het grootste zakelijke award toekenningsplatform in de regio voor Experiential Marketing, LIVE, Entertainment & Wedding industrie en MICE. Al 10 jaar lang is de Wow Awards Asia een goed voorbeeld van het erkennen van de uitmuntendheid in het creëren van LIVE-evenementen.

Het was het tweede jaar op rij dat d'frens won bij de WOW awards. In 2016, het eerste jaar dat ze met een inzending meededen, gingen ze naar huis met zowel een Gouden als een Zilveren award. Kijk uit WOW Award aanvragers van 2018, d'frens is het te verslaan corporate teambuilding bedrijf!


Alle Onderscheidingen