mp power awards best product

MP Power Awards - Beste Evenementenproduct 2017

Gepubliceerd op 28 mrt. 2018 door Daniel Koral

Een inzending voor Beat the Box door de exclusieve licentiehouder van Catalyst Global teambuilding producten in Polen, Exprofesso, heeft de onderscheiding voor het Beste Evenementenproduct 2017 ontvangen tijdens de prestigieuze MP-Awards.

Meeting Planner Power Awards is de eerste wedstrijd gewijd aan de evenementenindustrie. Het zoekt in al haar sectoren naar de beste implementaties en praktijken. Het doel van de wedstrijd is om de beste evenementen en projecten op het gebied van eventmarketing naar voren te brengen en om plaatsen aan te geven met een overvloed aan evenementenpotentieel en om beroemdheden en industrie-experts te onderscheiden.

Evenementen en projecten die zijn ingediend tussen 1 januari en 31 december van elk jaar worden beoordeeld op hun effectiviteit, creatie, uitvoering en inventiviteit. Het innovatieve teambuilding programma "Beat the box" won in de Beste Event Product 2017 categorie.

"Dank u voor het vertrouwen dat de Jury van deze wedstrijd ons weer heeft gegeven. Dit is een grote onderscheiding en eer, die wij zullen beschouwen als een aanmoediging om nog harder te werken. We danken en betuigen onze erkentelijkheid aan de leden van het Catalyst Global Teambuilding netwerk en onze cliënten zonder wie wij deze award niet zouden hebben gewonnen." Monika Dymacz, CEO Exprofesso, Polen.

Wat is Beat the Box?

Beat the Box is een innovatieve, geavanceerde teambuilding activiteit bedacht door Markus Ruese en Rene Wittek. Beat the Box is een in 2015 ontwikkeld merk wat wereldwijd uitsluitend wordt gedistribueerd via het Catalyst Global Teambuilding netwerk. Het was de eerste in zijn soort. Het is een mobiel Escape Room- achtige game voor bedrijven waarbij de kracht van ervaringsgericht leren wordt gebruikt in een leuk, meeslepend teambuilding spel.

What gebeurt er in Beat the Box?

In Beat the Box begint het spel met een mysterieuze videoboodschap waarin een vreemde stem de uitdaging presenteert. Elk team staat voor een metalen doos. In de doos zitten vier koffers. Elke koffer bevat een reeks mysteries die opgelost moeten worden. Het aftellen begint. Deelnemers hebben een beperkte hoeveelheid tijd om puzzels op te lossen en taken uit te voeren. Om het spel te winnen moeten zij een code invoeren in het elektronisch cijferslot om de klok stop te zetten voordat de tijd om is.

Leer- en Ontwikkelingsresultaten

De winnende teams maken gebruik van hun gecombineerde individuele vaardigheden bij het oplossen van een aantal uitdagingen. Deelnemers leren efficiënt en effectief te werken binnen een beperkte tijdspanne. Beat the Box stimuleert innovatief denken wanneer teamleden moeten samenwerken om problemen op te lossen. Teamleden beseffen de waarde van de individuele krachten van anderen wanneer ze creatieve logica toepassen bij het oplossen van problemen. Het helpt daarmee respect en goede relaties op te bouwen.

In een laatste onverwachte wending moeten alle teams samenwerken, en hun kennis combineren om het ultieme mysterie op te lossen. Teams leren samenwerken door afstand te nemen van hokjesmentaliteit en het totaalplaatje van het gehele project te visualiseren. Wat bij Beat the Box wordt geleerd is direct toepasbaar op de werkvloer en werkt nog lang door nadat de activiteit is voltooid.

Alle Onderscheidingen