Catalyst Amerika Zone

Samenwerkend en de beste werkwijzen delend om ervoor te zorgen dat de Catalyst teambuilding producten veranderingen teweegbrengen in organisaties in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika.

Antawaya

Regio: Chili

Catalyst Global's teambuilding producten worden in Chili verkocht en geleverd onder exclusieve licentie van de Antawaya Group, het toonaangevende bedrijf voor training en teambuilding in Chili.

Meer lezen

Catalyst Mexico

Regio: Mexico

Catalyst Mexico, gevestigd in Monterrey, is toegewijd om de beste teambuilding programma's en zakelijke evenementen in Mexico te leveren.

Meer lezen

Conquistar

Regio: Brazilië

Conquistar is een ervaren en vertrouwd teambuilding bedrijf en exclusieve vertegenwoordiger van Catalyst in Brazilië. Sinds 1999 heeft Conquistar ongeveer 40.000 mensen opgeleid uit verschillende markten, zoals de financiële markt, auto-industrie, logistiek, industriële markt en de farmaceutische markt. Veel van de activiteiten waren voor grote bedrijven, zowel binnen- als buitenlandse, inclusief programma's in het Engels, Spaans en Duits.

Meer lezen

D&I Business Support Services (D&I)

Regio: Nederlandse Caraïben

D&I Business Support Services (D&I) is de Catalyst Teambuilding partner voor de Nederlandse Antillen. Met een centraal gelegen kantoor zijn ze kostenefficiënt in het bieden van teambuildingsactiviteiten in het hele Caribisch gebied.

Meer lezen

Emely Tours

Regio: Dominicaanse Republiek

Emely Tours, een 40 jaar oud familiebedrijf, richt zich op het aanbieden van de beste teambuilding programma's en bedrijfsevenementen in de Dominicaanse Republiek.

Meer lezen

Eventology

Regio: Canada

Eventology is de exclusieve partner van Catalyst Teambuilding in Canada. Vanuit ons hoofdkantoor in Vancouver British Columbia leveren wij creatieve, motiverende en leerzame teambuilding ervaringen van kust tot kust; zoals die nog nooit eerder gezien zijn in Canada. Neem bijvoorbeeld Go Team; een razendsnelle, high tech team avonturenparcours op basis van smartphones en tablets. Go Team kan zowel in de afgelegen gebieden van Canada, maar ook in stadslocaties worden gespeeld.

Meer lezen

Kadoma Outdoors

Regio: Colombia

Met een centraal gelegen hoofdkantoor in Bogota is Kadoma Outdoors toegewijd om in geheel Colombia de beste teambuilding programma's en bedrijfsevenementen aan te bieden.

Meer lezen

Play with a Purpose

Regio: Verenigde Staten van Amerika

Catalyst teambuilding programma's in de Verenigde Staten zijn gemaakt en worden gehost door onze zeer goed ingevoerde partners Play with a purpose.

Meer lezen

PREMIO Team Building

Regio: Costa Rica en Panama

Catalyst Global teambuilding programma's worden in Costa Rica en Panama verkocht en geleverd door de exclusieve licentiehouder PREMIO Team Building.

Meer lezen

TeamBonding

Regio: USA

De teambuilding programma's van Catalyst worden in de VS verkocht en gedistribueerd door TeamBonding, het toonaangevende teambuilding bedrijf in de VS.

Meer lezen

Catalyst Team Building Netwerk