Catalyst Azië Zone

Verenigd in het streven om verandering te brengen in individuen en organisaties in de regio Azië-Stille Oceaan met Catalyst trainingen en teamontwikkeling programma's.

Asia Ability

Regio: Singapore, Maleisië, Thailand,

Gevestigd in Maleisië en Singapore, is Asia Ability het leidende Zuid-Aziatisch teambuilding bedrijf.

Meer lezen

BeChallenged

Regio: Australië

Met een exclusieve licentie voor Australië, biedt BeChallenged Catalyst teambuildingsactiviteiten aan in Sydney, Melbourne, Perth, Brisbane en daarbuiten.

Meer lezen

Catalyst Vietnam

Regio: Vietnam

Catalyst Global teambuilding programma's worden in Vietnam verkocht en geleverd door de exclusieve licentiehouder Rubik Asia.

Meer lezen

Counselage

Regio: Nepal

Counselage, opgericht in 2012, is Nepal's toonaangevend trainingsbureau, de exclusieve licentiehouder van Catalyst teambuilding activiteiten in Nepal.

Meer lezen

d'frens

Regio: India

d’frens Consulting is de officiële licentiehouder voor India. Met verschillende kantoren en sleutelposities in Bangalore, Mumbai, Delhi en Goa leveren zij door het hele land een overvloed aan innovatieve teambuilding evenementen en worden zij erkend als leiders in deze opkomende en dynamische markt.

Meer lezen

Global Air

Regio: Kazachstan

Catalyst Global teambuilding programma's worden in Kazachstan verkocht en geleverd door Global Air. Global Air exploiteert in heel Kazachstan een netwerk van kantoren.

Meer lezen

KITA

Regio: Indonesia

Catalyst Team Building producten worden in heel Indonesië uitsluitend verkocht en gedistribueerd door KITA, een toonaangevend teambuilding- en trainingsbedrijf gevestigd in Jakarta, Indonesië.

Meer lezen

Team Building Asia

Regio: Hong Kong, Macau, China

Team Building Asia, gevestigd in Hong Kong, is China's toonaangevende bekroonde teambuilding en training bedrijf.

Meer lezen

Team Up Events

Regio: Nieuw Zeeland

Met een bedrijfsmotto "Challenge, Inspire and Achieve" biedt Team Up Events in heel Nieuw-Zeeland een breed scala aan zakelijke- en gemeenschap evenementen.

Meer lezen

Work Happiness Japan

Regio: Japan

Work Happiness Japan zijn specialisten in bedrijfsteambuilding, organisatorische hervorming, consulting, leiderschap managementtraining, training seminars voor nieuwe werknemers en teambuilding voor conferenties & evenementen.

Meer lezen

Catalyst Team Building Netwerk