Catalyst Europa Zone

Europa's top teambuilding- en eventmanagement bedrijven werken samen om consistente uitstekende resultaten te leveren aan organisaties in heel Europa.

Agency ŪPAS

Regio: De Baltische staten

Met een exclusieve licentie voor alle drie de Baltische staten biedt Agency ŪPAS Catalyst teambuildingsactiviteiten aan in Litouwen, Letland en Estland.

Meer lezen

Aha and Co

Regio: Denemarken, Zweden

Met een hoofdkantoor in Kopenhagen is Aha & Co volledig gelicentieerd voor het leveren van een portfolio van Catalyst teambuilding spellen en conferentie ijsbrekers in heel Denemarken.

Meer lezen

Catalyst Bulgaria

Regio: Bulgarije

Catalyst Team building Bulgaria, gevestigd in Sofia, heeft zich toegelegd op de levering van de beste teambuilding programma's en bedrijfsevenementen in Bulgarije.

Meer lezen

Catalyst Portugal

Regio: Portugal

Catalyst Portugal is al bijna 20 jaar actief in de teambuilding en trainingsindustrie en levert evenementen in Lissabon, Porto, Braga, de Algarve en op andere locaties in Portugal.

Meer lezen

Catalyst Russia

Regio: Rusland

Catalyst Russia, gevestigd in Moskou, is het belangrijkste teambuilding- en trainingsbedrijf van Rusland.

Meer lezen

Catalyst Switzerland

Regio: Zwitserland

Catalyst Switzerland, gevestigd in Verbier, biedt in heel Zwitserland een breed scala aan teambuildingsactiviteiten, bedrijfspellen en conferentie energizers.

Meer lezen

Eagles Team Building France

Regio: Frankrijk

Gevestigd in Parijs heeft Catalyst France de enige licentie om Catalyst's teambuildingsactiviteiten en conferentie evenementen in Frankrijk uit te mogen voeren. Met een lange geschiedenis en reputatie voor uitstekende levering, bieden we onze klanten een teamervaring waar ze op kunnen vertrouwen.

Meer lezen

Event Masters

Regio: België

Event Masters Belgium is een evenementenbureau met meer dan 20 jaar ervaring in teambuilding.

Meer lezen

Exprofesso

Regio: Polen

Catalyst Global teambuilding programma's worden in Polen verkocht en geleverd door exclusieve licentiehouder ExProfesso, een in Krakau gevestigd Destination Management Company. Sinds 2003 levert ExProfesso teambuilding- en trainingsprogramma's voor bedrijfsgroepen met de voornaamste focus op ervaringsgericht leren om blijvende veranderingen in organisaties teweeg te brengen.

Meer lezen

Extraordinary Slowakije

Regio: Slovakia

Het in Bratislava gevestigde merkactivatie bureau Extraordinary is de exclusieve licentiehouder van Catalyst Global Teambuilding producten in Slowakije.

Meer lezen

Grata DMC

Regio: Georgië

Grata DMC is een toonaangevende organisator van (internationale) beurzen en congressen in de regio Georgië. Zij hebben vestigingen in Georgië, Azerbeidzjan en Polen. Grata DMC past hun jarenlange ervaring toe in het organiseren van internationale en lokale zakelijke en privé evenementen. Ze staan bekend om hun reputatie voor uitzonderlijke klantenservice in het leveren van Catalyst Global teambuilding producten.

Meer lezen

Maxin Prague

Regio: Tsjechische Republiek

Catalyst teambuilding producten worden in heel Tsjechië exclusief verkocht en gedistribueerd door Maxin PRAGUE, een toonaangevend teambuilding-, destination management-, evenementen management- en evenement productiebedrijf.

Meer lezen

Orangeworks

Regio: Republiek Ierland, Verenigd Koninkrijk

Orangeworks is het belangrijkste teambuilding bedrijf van Ierland en levert Catalyst teambuildingsactiviteiten, bedrijfsspellen en conferentie energizers in heel Ierland en het Verenigd Koninkrijk.

Meer lezen

Outdoor Living Malta

Regio: Malta

Outdoor Living bezit de exclusieve licentie om Catalyst teambuilding producten te verkopen en te leveren op de Maltese eilanden, een land in het hart van de prachtige Middellandse Zee.

Meer lezen

Seikkailu Oy

Regio: Finland

The Properly Finnished team evenementenbureau! Seikkailu, dat in het Nederlands 'Het Avontuur' betekent, is de voorloper op het gebied van outdoor teambuilding, avontuurlijke activiteiten en buitengewone participatieve evenementen in Finland.

Meer lezen

Spielgestalter

Regio: Duitsland

"Spielgestalter" werd in januari 2013 opgericht door Markus Ruese en René Wittek. Spielgestalter staat bekend als de maker van het populaire indoor-teambuilding uitdagingsspel, Beat the Box en voor het organiseren van tablet GPS-evenementen in heel Duitsland.

Meer lezen

Team Challenge Company

Regio: Schotland, Engeland, Wales

Team Challenge Company, gevestigd in Schotland, is een bekroond zakelijk teambuilding- en entertainmentbedrijf dat in heel het Verenigd Koninkrijk actief is.

Meer lezen

Teambuilding Academija

Regio: Slovenië, Oostenrijk

Teambuilding Academija heeft een exclusieve Catalyst licentie voor Oostenrijk en Slovenië. Hun centrale Europese positie stelt hen in staat om kosteneffectieve teambuildings evenementen aan te bieden in Hongarije, Kroatië en Italië.

Meer lezen

Universum

Regio: Roemenië

Universum Events is de officiële Catalyst Teambuilding partner voor Roemenië. Door hun strategische positie kunnen zij teambuildingsactiviteiten in Moldavië en Servië aanbieden.

Meer lezen

Visible - Visionary Business Learning

Regio: Griekenland

Catalyst Global teambuilding producten worden in Griekenland onder exclusieve licentie verkocht en gedistribueerd door VISIBLE - Visionary Business Learning.

Meer lezen

Catalyst Team Building Netwerk