Catalyst Team Building Netwerk
agency synergy catalyst tunisia

Agence Synergy

Regio: Tunesië

Belangrijkste contactpersonen: Ghazi Cheikhrouhou, Mariem Kastally, Raouf Baktache

www.catalystteambuilding.tn

Agence Synergy, een toonaangevend teambuilding en evenementmanagement bedrijf, centraal gevestigd in Tunesië, bezit de exclusieve licentie om in heel Tunesië Catalyst teambuilding producten te distribueren.

Opgericht in 2010 biedt Agency Synergie professionele maatwerk Incentives, Meetings & Events en teambuildingsoplossingen voor zakelijke cliënten in Tunesië en daarbuiten. Agency Synergie is befaamd om zijn expertise op het gebied van doelgerichte resultaten binnen diverse disciplines, waaronder evenementenplanning, congresorganisatie, incentive reizen, beloningsprogramma, productlanceringen en bijeenkomsten. Agency Synergie heeft een stevige reputatie op het gebied van betrouwbaarheid, creativiteit en eerlijkheid opgebouwd om te functioneren als een verlengstuk van uw team. Dit stelde hen in staat om het vertrouwen van de klant te verdienen en te behouden zodat ze nu beschikken over een terugkerend klantbestand die ongeëvenaard is.

Het hoogopgeleide en ervaren team van Agency Synergy houdt vast aan haar kerntakenvisie, om "de beste zakelijke, leuk om mee te werken, en voor de klant meest waardevolle bondgenoot" te zijn. Ze verzamelen ervaringen en inzichten uit alle sectoren van de inkomende toerisme-industrie, waardoor ze een samenhangende dienstverlening aan hun cliënten kunnen leveren, van de verkoop tot de organisatie en de verstrekking van diensten aan hun klanten. Ze creëren uitzonderlijke ervaringen die klanten helpen om buitengewone resultaten te bereiken.

Agency Synergie helpt bedrijven begrijpen dat hun zakelijke succes berust op het inspireren van hun werknemers, partners en klanten door het stimuleren van hogere prestaties. Met deze opvatting in gedachten ontwikkelen zij voor hun cliënten de juiste teambuildingsoplossing om ervoor te zorgen dat deze voor duurzame veranderingen bij medewerkers en organisaties zorgt.

Of u nu op zoek bent naar een teambuildingsactiviteit om in Tunesië een leuke, onvergetelijke ervaring voor uw team aan uw volgende congres, evenement of productlancering toe te voegen; of uw team te inspireren naar specifieke bedrijfsdoelen en waarden toe door middel van een teambuildingservaring, het team van Agency Synergie staat klaar om samen met u een formule te ontwikkelen die het beste past bij de behoeften van uw medewerkers, teams en bedrijven.