Catalyst Team Building Netwerk
catalyst baltic - UPAS

Agency ŪPAS

Regio: De Baltische staten

Belangrijkste contactpersonen: Darius Lomsargis, Dace Stīpniece, Tiina-Katrina Kaber

www.catalystteambuilding.ee

Met een exclusieve licentie voor alle drie de Baltische staten biedt Agency ŪPAS Catalyst teambuildingsactiviteiten aan in Litouwen, Letland en Estland.

Agency ŪPAS is een live communicatie onderneming die diensten levert in de Baltische staten. Wij helpen bedrijven om hun werknemers te betrekken bij het bedrijf en loyaliteit van hun klanten te versterken via live communicatiecampagnes, alsook om hun merken en producten maximaal te ondersteunen.

Onze organisatie adviseert en assisteert bekende merken al sinds 2008. Met ervaring op het gebied van meer dan 800 verschillende evenementen zijn wij een van de beste bedrijven in onze markt. Wij zijn trots op onze samenwerking met Catalyst Global, op de feedback die we van onze klanten krijgen, en de erkenning van onze professionele partners.

Een combinatie van gamification en functionele zakelijke consulting, bedrijfsevenementen, productlanceringen, conferenties, interactieve simulaties, teambuildings, opleidingen, workshops, sociale aansprakelijkheidsprojecten zijn de meest doeltreffende instrumenten van interne en externe communicatie. Wij geloven dat het een essentieel onderdeel is van ieder bedrijf en wij zijn een gelijkwaardige partner voor onze klanten.

Voor incentives en teambuilding evenementen neem contact met ons op: "mailto:upas@upas.lt" ; Darius Lomsargis – Lithuania "mailto:info@catalystteambuilding.lv" ; Dace Stīpniece – Latvia "mailto:info@catalystteambuilding.ee" ; Tiina-Katrina Kaber – Estonia.