Catalyst Team Building Netwerk
catalyst denmark

Aha and Co

Regio: Denemarken, Zweden

Belangrijkste contactpersonen: Jacob Palmqvist

www.catalystteambuilding.dk

Met een hoofdkantoor in Kopenhagen is Aha & Co volledig gelicentieerd voor het leveren van een portfolio van Catalyst teambuilding spellen en conferentie ijsbrekers in heel Denemarken.

Aha & Co levert originele, leuke en spannende teambuildingsactiviteiten en evenementen die loyale, flexibele en positieve werknemers opleveren.

Onze producten zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk een integraal onderdeel kunnen worden van uw arsenaal om uw gewenste zakelijke of culturele doelstellingen op een vernieuwende en verfrissende manier te ondersteunen.

Als u op zoek bent naar een unieke conferentieactiviteit van een leverancier met voldoende ervaring om probleemloos te kunnen leveren, zoek dan niet verder!

Onze speelse zakelijke motivatie-evenementen zorgen voor energie en enthousiasme. Evenementen die gegarandeerd geluk, samenhang en een betere teamgeest tussen werknemers creëren. We hebben allemaal een creatief talent dat gewoon wacht om tot uitdrukking te worden gebracht. Catalyst Denmark levert de materialen en expertise om de creativiteit de vrije loop te laten. Door middel van muziek, kunst en innovatieve zakelijke simulaties creëren we een positieve sfeer die voor lange tijd blijft hangen.

Met een uitgebreid aanbod aan spellen kunnen we indoor-outdoor teambuildingsoplossingen leveren voor elke conferentiebestemming of vergaderlocatie in Denemarken, Zweden en de rest van Scandinavië.

Bezoek http://ww.catalystteambuilding.dk om te zien hoe we positieve veranderingen op een nieuwe manier promoten.