Catalyst Team Building Netwerk
catalyst chile antawaya

Antawaya

Regio: Chili

Belangrijkste contactpersonen: Alfonso Canales

www.catalystchile.cl

Catalyst Global's teambuilding producten worden in Chili verkocht en geleverd onder exclusieve licentie van de Antawaya Group, het toonaangevende bedrijf voor training en teambuilding in Chili.

Antawaya Group startte in december 2011 met de oprichting van het Antawaya Outdoor Leadership Center. Daarmee richt zij zich op evenementen en buitenactiviteiten. Later in 2014 ontwikkelde Antawaya een adviesgroep, UHC Capacita, met het hoofdkantoor in Santiago om zich te richten op leiderschap, teamwerk en effectieve communicatievaardigheden met het doel om blijvende verandering bij bedrijven te bewerkstelligen op een leuke en effectieve manier. Antawaya Group beschouwt de mensen die deel uitmaken van hun team als hun grootste troef - het is geen wonder dat ze in de industrie bekend staan om hun enthousiaste, bekwame mensen!

De Antawaya Group streeft naar verandering en het verrijken van het leven van mensen, zowel persoonlijk als professioneel via teambuilding, training en ervaringsleren op hun eigen locatie in de stad, in hun outdoor training centrum of in uw conferentieruimte of kantoor. Antawaya kan een oplossing op maat ontwerpen om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van uw team en uw gewenste resultaten. U kunt daarbij denken aan personeelsontwikkeling, verandermanagement, netwerken, strategische planning, communicatie, procesverbetering, klantrelatiebeheer en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als onderdeel van het Catalyst Global netwerk biedt Antawaya de door Catalyst Global gegarandeerde kwaliteit van hoge standaarden, uitstekende producten en uitgebreide ervaring bij het organiseren en leveren van zakelijke evenementen en teambuilding producten.