Catalyst Team Building Netwerk
asia ability catalyst malaysia

Asia Ability

Regio: Singapore, Maleisië, Thailand,

Belangrijkste contactpersonen: David Powell, David Fotheringham, Audrey Jinivon

www.catalystteambuilding.my

Gevestigd in Maleisië en Singapore, is Asia Ability het leidende Zuid-Aziatisch teambuilding bedrijf.

Asia Ability heeft een diepgaande kennis over en ruime ervaring in heel Zuidoostelijk Azië. Als voorkeursleverancier voor top hotels en resorts in de regio ontwerpen en leveren zij teambuilding programma's voor zowel binnen in vergaderruimten of buiten op terrein van het resort en zelfs, op een strand of afgelegen paradijselijk eiland, in de jungle of door de straten van de stad! Asia Ability's kernwaarden staan centraal in de manier waarop ze met hun klanten werken vanaf het begin van het concept tot het ontwikkelen van het juiste teambuilding programma tot de oplevering en feedback.

Ze geloven in het creëren van unieke en indrukwekkende ervaringen die gegarandeerd positief, aantrekkelijk en leuk zijn. Ze zijn creatief in elk aspect van hun bedrijf inclusief in de manier waarop zij hun voor de cliënt specifieke teambuilding programma's, opleidingsactiviteiten en conferentie oplossingen ontwikkelen en leveren.

Het team van Asia Ability levert meer dan 1000 klantgerichte programma's per jaar aan een aantal van 's werelds beste bedrijven met focus op de unieke behoeften van elke klant en elke specifieke situatie en behoeften. Ze zijn trots op de nauwe relatie die ze met hun klanten, partners, leveranciers, medewerkers en consultants hebben en werken met respect, integriteit en vertrouwen in alle aspecten van de bedrijfsvoering. Asia Ability draagt positief bij aan de plaatselijke gemeenschappen en de natuurlijke omgeving waarin zij opereert.

Asia Ability's multinationale teamleden zijn zeer professionele, ervaren en gekwalificeerde trainers voor de zakelijke markt en evenementmanagers die levendig, boeiend zijn, inzicht hebben en leuk zijn! Asia Ability staat bekend om haar klantenservice, uitgebreide logistiek en te alle tijden veiligheidsondersteuning.