Catalyst Team Building Netwerk
Be challenged catalyst australia

BeChallenged

Regio: Australië

Belangrijkste contactpersonen: Oliver Sheer, Kingsley Seale

www.catalystteambuilding.com.au

Met een exclusieve licentie voor Australië, biedt BeChallenged Catalyst teambuildingsactiviteiten aan in Sydney, Melbourne, Perth, Brisbane en daarbuiten.

Bij BeChallenged geloven we dat teamwerk, effectieve communicatie en leiderschap de fundamenten van een effectief team vormen. Wij streven naar het ontwerpen van teambuildingsactiviteiten, teambuilding spellen en teambuildingsoefeningen die zijn toegesneden op de specifieke doelstellingen van onze klanten. Daarmee zorgen zij voor een positieve en lonende ervaringsgerichte leerervaring die blijvende voordelen op de werkplek geeft.

Just for Fun Programma's; Creatieve Teamprogramma's; Bedrijfsgerichte Programma's; Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) Programma's; Feesten; Workshops en IJsbrekers, we kunnen het allemaal.

BeChallenged Teambuilding programma's zijn ontworpen om teams tijdens een conferentie of bedrijfsuitje iets te leren, nieuwe energie op te laten doen en plezier te laten beleven. Deze programma's bevorderen teambuilding, netwerken, verbeterde communicatie en het leren van nieuwe vaardigheden. Onze conferentie energizers zijn professioneel verzorgd en zorgen voor 100% gegarandeerd plezier.

Ons team bezit een sterk uiteenlopende reeks ervaringen, vaardigheden, kennis en begrip van hoe teamwerk en gedragsverandering rechtstreeks van invloed kan zijn op de prestaties. We houden van wat we doen en zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat uw volgende teambuildingsevenement leuk, uitdagend en constructief verloopt.