Catalyst Team Building Netwerk
Catalyst UAE Biz Group

biz GROUP - Teambuilding

Regio: Midden-Oosten inclusief Dubai, Abu Dhabi, rest van de VAE, Qatar, Egypte, Saoedi-Arabië, Oman en Koeweit

Belangrijkste contactpersonen: Hazel Jackson, Matt Jenison

teambuilding.bizgroup.ae

biz GROUP - Team building is het leidende teambuilding bedrijf in het Midden-Oosten. Zij bieden een breed scala oplossingen aan die aan de behoeften van elk soort team kunnen voldoen. Wij hebben kantoren gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten (Dubai), Abu Dhabi, Qatar en Egypte. Als onderdeel van de in Dubai gevestigde en voor prestatieconsultancy bekroonde biz GROUP, helpen wij sinds 2004 bedrijven hun teams te verbeteren.

Ons toegewijde team voert meer dan 450 evenementen per jaar uit, waar gemiddeld 30.000 mensen per jaar aan meedoen. De combinatie van onze jarenlange ervaring in ons vakgebied, bekroonde bedrijfscultuur, een breed scala aan teambuildingsactiviteiten en een 'geloof dat alles mogelijk is" houding geeft ons de unieke mogelijkheid om een positieve invloed te hebben op de mogelijkheden van een team. Onze belofte aan onze klanten is dat wij Impact met Vlekkeloze Uitvoering en Innovatieve Oplossingen garanderen.

Wij leven onze bedrijfswaarden elke dag na, waarvan we denken dat we een cultuur van succes brengen bij alle bedrijven waar wij mee samenwerken. Dit zijn:

  • Krachtenbundeling
  • Oprecht Streven Naar Resultaat Bereiken
  • Biz-energie
  • Geloof Dat Alles Mogelijk Is
  • Ondersteunen Van Persoonlijke Groei Bij Mensen

Onze teambuilding evenementen zijn zorgvuldig geselecteerd en ontwikkeld voor het multiculturele karakter van het Midden-Oosten en kunnen worden aangepast aan uw congres of vergadering. Aangezien bedrijven streven naar de maximale waarde die iedere collega bijdraagt werkt Biz-events nauw met u samen om te bouwen aan uw teamgeest, de verbetering van interne communicatie, het verstevigen van bedrijfsdoelstellingen en uw team naar betere resultaten te leiden.

Als grootste en beste in het Midden-Oosten, met ongeëvenaarde mogelijkheden om brede oplossingen te leveren die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften, is Biz Group Teambuilding de teambuildingskeuze van honderden bedrijven in de regio. Om uit te vinden hoe wij uw teams kunnen helpen, ga naar de Biz Group website. http://teambuilding.bizgroup.ae/