Catalyst Team Building Netwerk
Catalyst Bulgaria

Catalyst Bulgaria

Regio: Bulgarije

Belangrijkste contactpersonen: Galina Gorova, Iliana Dimitrova

www.catalystteambuilding.bg

Catalyst Team building Bulgaria, gevestigd in Sofia, heeft zich toegelegd op de levering van de beste teambuilding programma's en bedrijfsevenementen in Bulgarije.

Catalyst Teambuilding Bulgaria levert zakelijke evenementen die teams inspireren, motiveren en ontwikkelen.

Door het toepassen van zakelijke simulaties helpt Catalyst Teambuilding Bulgaria haar cliënten om het belangrijkste kapitaal van elke onderneming te ontwikkelen, namelijk haar human resources! Catalyst Bulgaria richt zich op het aanmoedigen van de creativiteit en betrokkenheid in het dagelijkse werk. Catalyst Bulgaria is ervan overtuigd dat tevreden teams goed samenwerken, en zo voor belangrijke voordelen ten opzichte van de concurrentie zorgen.

Het bedrijf begon in Bulgarije als GEA Events en biedt expertise op het gebied van zakelijke evenementen, teambuildingsactiviteiten en personeelsuitjes. De vraag naar een meer gedifferentieerde en creatieve portfolio van teambuilding producten leidde Gea Events ertoe om een exclusieve licentie te verkrijgen en Catalyst teambuilding producten in Bulgarije te leveren.

Het onlangs omgedoopte GEA Events, nu Catalyst Bulgaria, werkt in Bulgarije onder de vlag van Catalyst teambuilding met een indrukwekkende portfolio van professioneel ontworpen teambuilding programma's die zich richten op regiospecifieke behoeften voor teamontwikkeling. Met Catalyst Global's wereldberoemde portfolio van flexibele en aanpasbare teambuilding producten, is Catalyst Bulgaria nu uitgerust met op maat gemaakte teambuilding programma's toegesneden op de wensen van de klant met betrekking tot IT-personeelsontwikkeling, verandermanagement, netwerken, strategische planning, communicatie, procesverbetering, klantrelatiemanagement of MVO.

Als onderdeel van het Catalyst Global netwerk, biedt Catalyst Bulgaria (voorheen GEA Events Bulgaria) de gegarandeerde kwaliteit van Catalyst's beproefde know-how, jarenlange ervaring en hoge normen bij het organiseren en uitvoeren van zakelijke evenementen en teambuilding producten.

Catalyst Bulgaria heeft geslaagde teambuilding programma's naar bedrijven gebracht uit een breed scala aan branches, nationaliteiten en culturen. Volledig mobiel zijnde kan zij in Bulgarije evenementen faciliteren in een hotel of conferentieoord, binnenshuis of buitenshuis, en voor elke groepsgrootte.

Om uw volgende zakelijke- of teambuilding evenement in Bulgarije te organiseren, neem contact op met Catalyst Bulgaria.

"http://www.catalystteambuilding.bg"