Catalyst Team Building Netwerk
eagles catalyst france

Eagles Team Building France

Regio: Frankrijk

Belangrijkste contactpersonen: Guy Bergeaud

www.catalystteambuilding.fr

Gevestigd in Parijs heeft Catalyst France de enige licentie om Catalyst's teambuildingsactiviteiten en conferentie evenementen in Frankrijk uit te mogen voeren. Met een lange geschiedenis en reputatie voor uitstekende levering, bieden we onze klanten een teamervaring waar ze op kunnen vertrouwen.

Door onze speelse zakelijke simulaties, ijsbrekers en themaspellen kunnen professionele teams zich voorbereiden op en samen trainen met één doel: verbetering van de teamprestaties. Wij creëren intelligente ervarings trainingplatforms om effectief werkgedrag te bevorderen en uw bedrijfsproblemen te onderzoeken.

Onze originele en onderscheidende programma's zijn ideaal voor alle soorten evenementen, ongeacht hun grootte: seminars, congressen, bijeenkomsten, conferenties en galadiners.

Muziek, creativiteit, interactie, ontdekken, drama en duurzame ontwikkeling vormen het algemene kader van onze unieke mix teambuildingsoefeningen.

Door het combineren van Catalyst conferentie evenementen met onze eigen coaching- en trainingsexpertise ontstaan krachtige leermogelijkheden en rendement-op-investering voor de brede onderkant van blue chip klanten.

Wij zijn volledig mobiel en kunnen leveren in het noorden en het zuiden van Frankrijk voor groepen vanaf tien tot enkele duizenden deelnemers. Catalyst France is flexibel en past zich aan uw specifieke behoeften en wensen aan.

Catalyst France wordt geleid door Eagles Flight France.