Catalyst Team Building Netwerk
global air catalyst kazakhstan

Global Air

Regio: Kazachstan

Belangrijkste contactpersonen: Jamil Kasimov

www.catalystteambuilding.kz

Catalyst Global teambuilding programma's worden in Kazachstan verkocht en geleverd door Global Air. Global Air exploiteert in heel Kazachstan een netwerk van kantoren.

Global Air is het belangrijkste bedrijf van Kazachstan voor inkomend toerisme. Global Air is beroemd geworden door het organiseren van onvergetelijke reizen en het coördineren van ongelooflijke inkomende zakenreizen voor vergaderingen, incentives, conferenties en evenementen. Global Air is een chartered member van de Kazachstan Travel Association (KTA), European Business Association (Eurobak) en Euromic. En, als onderdeel van het Catalyst Global netwerk, bieden wij de Catalyst Global garantie van hoge standaarden, uitmuntendheid van producten en uitgebreide ervaring bij het organiseren en leveren van zakelijke teambuilding programma's als onderdeel van onze holistische programma's.

Wij zijn trots op het bieden van een volledige dienstverlening aan onze klanten die aansluit bij hun specifieke wensen. Ons team is goed getraind en houdt vast aan ons ethos van uitstekende service of het nu gaat om een teambuilding oplossingen voor conferenties en lokale bedrijven of teambuildingsactiviteiten als onderdeel van zakelijke inkomende reizen in verband met vergaderingen, incentives, congressen en exposities (MICE). Wij geloven dat een aanvulling met Catalyst Global teambuilding programma's, of het nu gaat om een conferentie ijsbreker of een Go Team speurtocht door één van de belangrijkste bestemmingen van Kazachstan, een extra dimensie toevoegt van teambuilding en ervaringsleren aan uw tour of evenement.

Onze programma's verrijken het leven van mensen en creëren een blijvende impact, zowel persoonlijk als professioneel. Wij stemmen oplossingen af op de unieke behoeften van uw team en uw gewenste resultaten, waaronder conferentie ijsbrekers en energizers, personeel ontwikkelingsactiviteiten zoals interactieve bedrijfsspellen, creatieve en innovatieve teambuildingsactiviteiten en nog veel meer.

Als u op zoek bent naar een uitgebreide MICE-oplossing in Kazachstan met wereldwijd bewezen teambuildingsactiviteiten die deel uitmaken van het programma, neem dan contact op met ons vriendelijke en professionele Global Air-team.