Catalyst Team Building Netwerk
catalyst mexico

Catalyst Mexico

Regio: Mexico

Belangrijkste contactpersonen: Gabriel Quijano, Cecilia Lopez, Sonia Peña

www.catalystteambuilding.mx

Catalyst Mexico, gevestigd in Monterrey, is toegewijd om de beste teambuilding programma's en zakelijke evenementen in Mexico te leveren.

Catalyst Mexico ontwerpt bedrijfsevenementen die teams inspireren, motiveren en ontwikkelen. Via boeiende bedrijfssimulaties helpt Catalyst Mexico haar cliënten met de ontwikkeling van hun menselijk potentieel door middel van trainingen en teambuildingsactiviteiten.

Met de toevoeging van Catalyst Global's wereldbefaamde gevarieerde, creatieve portfolio met innovatieve teambuildingsactiviteiten is Catalyst Mexico uitstekend uitgerust om teambuilding programma's op maat te ontwerpen en leveren. Of u nu op zoek bent naar een conferentie energizer, een interactief spel of creatieve teamoplossing, Catalyst Mexico kan een oplossing op maat bieden om aan de unieke behoeften van uw team en uw eigen situatie te voldoen zoals personeelsontwikkeling, verandermanagement, netwerken, strategische planning, communicatie, procesverbetering, klantrelatiemanagement of MVO.

Onderdeel uitmakend van het Catalyst Global netwerk garandeert Catalyst Mexico de kwaliteit van Catalyst's hoge normen, hoogwaardige producten en uitgebreide ervaring bij het organiseren en uitvoeren van zakelijke evenementen en teambuilding producten.

Catalyst Mexico's CEO, Gabriel Quijano (hierboven te zien terwijl hij zich amuseert na het werk!) heeft 11 jaar ervaring met FMCG, het beheren en ontwikkelen van verkoopteams in drie regio's (Noord-Amerika, Europa en het Midden-Oosten), waardoor een intelligente en creatieve benadering van teambuilding is toegevoegd. Catalyst Mexico hecht waarde aan de betrokkenheid van personeel en het uitvoeren van innovatieve moderne oplossingen door het aanbieden van expertise en zakelijke evenementen, personeelsuitjes, teambuildingsactiviteiten en activiteiten die geschikt zijn voor MICE-evenementen.

Door haar centrale ligging in Monterrey kan Catalyst Mexico teambuildingsactiviteiten in heel Mexico faciliteren bij traditionele bestemmingen zoals Mexico City, Guadalajara, Monterrey, Puebla, Can-Cun en opkomende bestemmingen zoals Zacatecas, Queretaro en San Luis Potosi.

Om uw volgende zakelijke- of teambuilding evenement in Mexico te organiseren, neemt u contact op met Catalyst Mexico.

Catalyst Mexico Website: www.catalystmexico.com

Voor uw specifieke vragen over teambuilding in Mexico neemt u contact op met "info@catalystmexico.com"