Catalyst Team Building Netwerk
catalyst team building portugal

Catalyst Portugal

Regio: Portugal

Belangrijkste contactpersonen: Luis Trindade

www.catalystteambuilding.pt

Catalyst Portugal is al bijna 20 jaar actief in de teambuilding en trainingsindustrie en levert evenementen in Lissabon, Porto, Braga, de Algarve en op andere locaties in Portugal.

Door onze jarenlange ervaring in ons vakgebied werkt ons ervaren team op maat gemaakte oplossingen uit die passen bij de door u gewenste resultaten. Als lid van het Catalyst Global Network hebben wij exclusieve toegang tot Catalyst Global's goed uitgedachte en professioneel ontworpen teambuilding programma's. We hebben oefeningen die zich richten op het gebied van verandermanagement, netwerken, strategische planning, procesverbetering, klantrelatiemanagement en nog veel meer.

We hebben geslaagde teambuilding programma's geleverd aan bedrijven uit een breed scala aan branches, nationaliteiten en culturen. Onze klanten zijn overtuigd van de enorme impact die onze programma's hebben of ze nu gewoon voor de lol zijn of als onderdeel van een langdurig human resources managementprogramma.

Met een hoofdkantoor in Lissabon hebben wij een toegewijd team dat beschikbaar is voor het uitvoeren van teambuilding evenementen in uw kantoor of op een door u gekozen locatie in ieder dorp of stad in Portugal.

Bij Catalyst Portugal weten we dat blije teams die goed samenwerken essentieel zijn voor goede bedrijfsresultaten en blijvend succes. We kijken ernaar uit om met u samen te werken om de beste oplossing voor uw team te creëren en deze op het hoogste niveau bij u uit te voeren.