Catalyst Team Building Netwerk
catalyst slovakia

Extraordinary Slowakije

Regio: Slovakia

Belangrijkste contactpersonen: Lubo Tomko

www.catalystteambuilding.sk

Het in Bratislava gevestigde merkactivatie bureau Extraordinary is de exclusieve licentiehouder van Catalyst Global Teambuilding producten in Slowakije.

Bij Extraordinary Slowakije zijn we gericht op het verbeteren van de bedrijfsresultaten en het verlagen van de kosten bij onze klanten. Ons team heeft een passie voor het organiseren van evenementen en het leveren van de beste zorg om fantastische resultaten voor onze klanten te garanderen. Ongeacht de grootte van het bedrijf, groot of klein, zorgen wij ervoor dat onze klanten groeien, hun potentieel ontdekken en hun succes weer terugwinnen of behouden. Wij leveren de gewenste resultaten. We zijn veelzijdig. Ons kleurrijke team bestaat uit mensen uit heel Slowakije. We zijn gevestigd in Bratislava, maar we zijn actief in heel Slowakije en begrijpen uw behoeften, waar u ook bent.

Onze oplossingen zijn H2H - Human to Human. We kiezen voor een grondige aanpak, te beginnen met een analyse en vervolgens zetten we informatie en strategieën om in een resultaatgericht teambuilding programma dat echte resultaten voor u oplevert. En we blijven contact houden en zorgen ervoor dat de resultaten duurzaam zijn.

Wij geloven dat investeren in uw medewerkers een effectief middel is om uw bedrijf te laten groeien en de prestaties ervan te verbeteren. Gedeelde ervaring is een effectieve methode om dit te realiseren en wij werken vanaf het begin met u samen om u te helpen uw behoeften te analyseren en de beste oplossing te vinden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consultatie. Laten we samen uw bedrijf helpen groeien door te investeren in uw team.