Catalyst Team Building Netwerk
catalyst team building vietnam

Catalyst Vietnam

Regio: Vietnam

Belangrijkste contactpersonen: Hoang Truong Van, Thu Cuc

www.catalystteambuilding.vn

Catalyst Global teambuilding programma's worden in Vietnam verkocht en geleverd door de exclusieve licentiehouder Rubik Asia.

Bij Rubik Asia Teambuilding is ons succes gebaseerd op resultaten die vrij uniek zijn in Vietnam. Net als andere teambuildingsorganisaties in onze regio organiseren we leuke, aangename personeelsuitjes en conferentie teambuildingsactiviteiten. Maar wat ons anders maakt is dat we door te luisteren naar klanten teambuildingsactiviteiten ontwerpen en leveren die aansluiten bij hun gewenste uitkomst. Daardoor ontstaan er blijvende veranderingen in de gezondheid van een organisatie en het geluk van de mensen.

We geloven dat een werknemersbetrokkenheidsstrategie essentieel is voor het succes van een bedrijf. Onze geavanceerde teambuilding programma's ontwikkelen teamwerk, leiderschap, teambinding, samenwerking en effectieve communicatie. Van een conferentie ijsbreker of een leuk personeelsuitje in combinatie met een teambindingsactiviteit tot een ervaringsleerproject, al onze teambuildingsactiviteiten zijn ontworpen met het succes van uw medewerkers en de financiële gezondheid van uw bedrijf in het achterhoofd.

Hier bij Catalyst Vietnam, als onderdeel van het Catalyst Global netwerk, garanderen wij hoge normen, hoogwaardige producten en een uitgebreide ervaring bij het organiseren en leveren van teambuilding producten en bedrijfsevenementen.

Wij werken nauw samen met lokale en MICE afgevaardigden om interactieve programma's te ontwikkelen die hen helpen met de keuze voor Go Team, Catalyst Global's geweldige race speurtocht app. Met leuke teambindingsactiviteiten waarmee uw team topbestemmingen in Vietnam verkent waaronder Huế, Hoi An, Sapa, Halong Bay, Hanoi, Ben Tre en Ho Chi Minh City, is Go Team de ideale oplossing voor uw zakelijke groep.

Onze enthousiaste en ervaren medewerkers staan klaar om voor uw team het juiste programma te ontwikkelen, of uw gewenste uitkomst nu CSR is, procesverbetering, ontwikkeling van medewerkers, personeelsbehoud, verandermanagement, netwerken, strategische planning, communicatie of klantrelatiemanagement.

Neem vandaag nog contact op met het Catalyst Vietnam team om een teambuilding programma voor uw team te laten ontwikkelen.