Catalyst Team Building Netwerk
Catalyst Team Building Israel

Challenge Group

Regio: Israël

Belangrijkste contactpersonen: Assaf & Liron Yacoby

www.catalystteambuilding.co.il

Challenge Group is een veelomvattend Israëlisch teambuilding en trainingsbedrijf. Met het hoofdkantoor in Tel-Aviv ligt Challenge Group centraal om in heel Israël leuke, motiverende teambuildingsactiviteiten te leveren.

Challenge Group is er trots op uitstekende teambuilding ervaringen te creëren die passen bij de gewenste resultaten van hun klanten. Hun professionele en toegewijde medewerkers zijn experts in het creëren van leuke en buitengewone teambuilding programma's. Innovatie en creativiteit zorgen ervoor dat gelach en plezier belangrijke ingrediënten zijn.

De Challenge Group werd, oorspronkelijk als een leerbedrijf, 10 jaar geleden opgericht. Challenge Group is nu bekend in Israël voor het organiseren van grote bedrijfsevenementen voor groepen van meer dan 5000 mensen! Met een achtergrond in business consulting is het bedrijf ook bedreven in het afstemmen van effectieve training & teambuilding oplossingen voor zowel kleine en grote groepen, die leiden tot een duurzame verandering in een organisatie.

Challenge Group biedt een indrukwekkende portfolio van professioneel ontworpen Catalyst Teambuilding producten in Israël. En als onderdeel van het Catalyst netwerk bieden ze de garantie van Catalyst Global voor kwaliteitsborging, uitgebreide ervaring, bewezen knowhow en hoge leveringsstandaarden.