Catalyst Team Building Netwerk
catalyst team building brazil

Conquistar

Regio: Brazilië

Belangrijkste contactpersonen: Luis Zanin

www.catalystteambuilding.com.br

Conquistar is een ervaren en vertrouwd teambuilding bedrijf en exclusieve vertegenwoordiger van Catalyst in Brazilië. Sinds 1999 heeft Conquistar ongeveer 40.000 mensen opgeleid uit verschillende markten, zoals de financiële markt, auto-industrie, logistiek, industriële markt en de farmaceutische markt. Veel van de activiteiten waren voor grote bedrijven, zowel binnen- als buitenlandse, inclusief programma's in het Engels, Spaans en Duits.

Conquistar ontwikkelt het potentieel van werknemers door het scheppen van een omgeving waarin zowel teams als individuen vaardigheden en concepten verwerven. Deze zijn toepasbaar op reële situaties in het dagelijkse beroepsleven. Onze programma's kunnen helemaal worden aangepast, variërend van off-road uitdagingen tot jazz ervaringen. Bedenk een thema en wij zijn er klaar voor om een bijbehorend programma te creëren en u te helpen met uw perifere behoeften, zoals het vinden van het juiste hotel en het regelen van de maaltijden en transport.

Onze teambuildingsactiviteiten zijn duidelijk en objectief. Onze oplossingen zijn flexibel en eenvoudig, geschikt voor verschillende profielen, locaties, thema's en agenda's. Wij werken met u samen om antwoorden te vinden die afgestemd zijn op uw specifieke behoeften. Bovendien hebben we de nodige academische ondersteuning om de gewenste diepgang van de opleiding te waarborgen.

Conquistar bestaat uit een multidisciplinair team. Ons team van coördinatoren en mentoren is goed opgeleid met specialisten op verschillende gebieden. Wij zijn klaar om de verschillende uitdagingen van een steeds veranderende professionele omgeving aan te gaan.