Catalyst Team Building Netwerk
catalyst team building india

d'frens

Regio: India

Belangrijkste contactpersonen: Oscar D'Silva , Sachid Tharayil

www.catalystteambuilding.in

d’frens Consulting is de officiële licentiehouder voor India. Met verschillende kantoren en sleutelposities in Bangalore, Mumbai, Delhi en Goa leveren zij door het hele land een overvloed aan innovatieve teambuilding evenementen en worden zij erkend als leiders in deze opkomende en dynamische markt.

d'frens heeft zich volledig toegewijd om de hoogste kwaliteit op het gebied van teambuilding te leveren. Met hun schat aan consultancy ervaring worden ze ook erkend als experts op het gebied van medewerkers betrokkenheid en interne communicatie voor India's bekendste organisaties.

d'frens legt veel nadruk op de behoefte van elke klant en de evaluatie van de behoeften in alle teamactiviteiten. Het maatwerk, de planning, de uitvoering en de kwaliteit van levering maakt ieder programma uniek, onvergetelijk en perfect passend. Het efficiënte support- en logistiek team bij d'frens zorgt ervoor dat u uw volgende evenement op praktisch elke locatie in India kunt houden en gegarandeerd bent van succes, 100% betrokkenheid en een geweldige ervaring, elke keer weer.