Catalyst Team Building Netwerk
D&I catalyst curacao

D&I Business Support Services (D&I)

Regio: Nederlandse Caraïben

Belangrijkste contactpersonen: Iliene Corsen, Daniel Corsen

missing

D&I Business Support Services (D&I) is de Catalyst Teambuilding partner voor de Nederlandse Antillen. Met een centraal gelegen kantoor zijn ze kostenefficiënt in het bieden van teambuildingsactiviteiten in het hele Caribisch gebied.

Organisaties hebben per definitie mensen nodig die goed kunnen samenwerken - nieuwe teams, gevestigde teams en teams die goed met andere teams moeten samenwerken. Teamwerk opbouwen dient een prioriteit te zijn in een aantal organisatorische situaties zoals: het opbouwen van een positiever en gezonder werkklimaat of het verbeteren van het moreel in moeilijke tijden, het introduceren van nieuw leiderschap, nieuwe manieren van werken, interdepartementale samenwerking, integratie/combinatie van verschillende personen of afdelingen, vaardigheden en effectiviteit vergroten en weerstand tegen verandering overwinnen. D&I neemt organisaties graag mee op een reis om relaties op te bouwen en teams te ontwikkelen.

D&I voelt zich vereerd om uw medewerkers te mogen uitrusten met het noodzakelijke gereedschap om effectief teamwerk te creëren dat gericht is op betrokkenheid en uitmuntendheid. D&I neemt organisaties mee op een reis om te bouwen, te ontwikkelen, te groeien en te innoveren.

Neem voor meer informatie contact met ons op: "mailto:info@dibusinesssupport.com