Catalyst Team Building Netwerk
dream team catalyst south africa

Dream Team Catalyst

Regio: Afrika

Belangrijkste contactpersonen: Gerry Skerritt

www.dreamteam.co.za

Met kantoren in Johannesburg, Kaapstad, KwaZulu Natal en de Oost-Kaap is Dream Team Catalyst in heel Afrika de officiële leverancier van Catalyst activiteiten en producten.

Aangezien zij regelmatig werken in Port Elizabeth, Durban en andere Zuid-Afrikaanse locaties, kan Dream Team Catalyst ook teambuildingsactiviteiten op alle belangrijke Afrikaanse bestemmingen zoals Kenia, Zimbabwe, Tanzania, Zambia en daarbuiten leveren.

Met zijn subtropische hoogland klimaat en mediterrane sfeer, is Zuid-Afrika de ideale bestemming voor uw volgende conferentie. Er is een overvloed aan conferentiezalen en expositieruimtes door het hele land.

Dream Team Catalyst kan teambuilding spellen en evenement ijsbrekers binnen in uw conferentieruimte uitvoeren, of u kunt erop uit gaan en alles wat Afrika te bieden heeft ontdekken met Catalyst's buitenactiviteiten.

Plaatsen voor uw conferentie in Zuid-Afrika variëren van badplaatsen tot exclusieve golfclubs en wildreservaten. Afrika heeft een schat aan fascinerende attracties waaronder Victoria Falls en het Kruger Nationale Park.

Ga naar http://www.dreamteam.co.za om meer te ontdekken.