Catalyst Team Building Netwerk
catalyst team building belgium

Event Masters

Regio: België

Belangrijkste contactpersonen: Bert Knuts, Johnny Machiels

www.catalystteambuilding.be

Event Masters Belgium is een evenementenbureau met meer dan 20 jaar ervaring in teambuilding.

Event Masters is gespecialiseerd in het aanbieden van teambuilding oefeningen; teambuilding evenementen en personeelsdagen die goed georganiseerd, onvergetelijk en meeslepend zijn. Catalyst Global is er trots op vertegenwoordigd te worden in België door Event Masters wier teambuilding afdeling ruim 20 jaar ervaring heeft in het organiseren van creatieve en vernieuwende evenementen. Als toonaangevende Belgisch DMC (Destination Management Company) en Professional Conference Organizer met Euromic lidmaatschap en kantoren, gelegen tussen Brussel en Antwerpen, biedt Event Masters diensten aan in België en Luxemburg.

Met Event Master's 50 unieke teambuilding concepten samen met de wereldwijd bewezen portfolio van teambuilding producten van Catalyst Global, kunnen klanten in België kiezen uit een uitgebreide reeks opties van ijsbrekers en energizers tot muziek activiteiten, interactieve zakelijke spellen en meer. Deze suite van teambuildingsactiviteiten omvat een verscheidenheid aan taken die gericht zijn op de ontwikkeling van de groepsleden en hun vermogen om effectief samen te werken. Alle communicatie- en participatieve oefeningen zijn afgestemd en gericht op verbetering van communicatie en teambuilding vaardigheden.

Event Masters streeft er altijd naar om evenementen te creëren waarbij uw medewerkers worden betrokken en waarbij hun aandacht wordt gericht op een specifieke reeks doelstellingen. Of u nu uw verkoopteam een boost wilt geven, uw medewerkers wilt motiveren of uw managers en medewerkers dichter tot elkaar wilt brengen, Event Masters kan hen onvergetelijke gedeelde momenten bieden om deze doelen te bereiken. In de loop der jaren heeft Event Masters teambuilding evenementen voor organisaties gecreëerd variërend van grote multinationals tot kleine lokale bedrijven.

Event Masters en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Event Masters is een structurele partner van NGO Cunina, een ontwikkelingsorganisatie die kinderen in minder ontwikkelde landen op het zuidelijk halfrond toegang geeft tot basis- en voortgezet onderwijs. Cunina gelooft dat een goede opleiding de weg naar succes is in het leven als volwassene. Daarom werkt Cunina met persoonlijke sponsoring die actief bijdraagt aan Education for All en Millennium Development Goals - gratis onderwijs voor alle kinderen wereldwijd. Event Masters heeft rechtsreeks bijgedragen aan dit goede doel. Met name in de training van veertig Cunina pleegkinderen om medische assistenten te worden van de Gemeenschap door 1 euro te doneren voor elke deelnemer aan een teambuilding evenement. Dus wanneer u uw volgende Catalyst Global teambuilding evenement organiseert met Event Masters, weet u dat u een goed doel steunt!