Catalyst Team Building Netwerk
catalyst canada

Eventology

Regio: Canada

Belangrijkste contactpersonen: Alex Pett

www.catalystteambuilding.ca

Eventology is de exclusieve partner van Catalyst Teambuilding in Canada. Vanuit ons hoofdkantoor in Vancouver British Columbia leveren wij creatieve, motiverende en leerzame teambuilding ervaringen van kust tot kust; zoals die nog nooit eerder gezien zijn in Canada. Neem bijvoorbeeld Go Team; een razendsnelle, high tech team avonturenparcours op basis van smartphones en tablets. Go Team kan zowel in de afgelegen gebieden van Canada, maar ook in stadslocaties worden gespeeld.

We zijn er in gespecialiseerd om teams hun ware potentieel te helpen bereiken via een gevarieerd aanbod van teambuilding oefeningen en belonings- en erkenningsprogramma's. We helpen onze cliënten ook ook bij het ontwikkelen van merken en bedrijfsidentiteiten. Deze kunnen vervolgens in het hele land worden gecommuniceerd door middel van conferenties en productlanceringen in de belangrijkste zakelijke knooppunten, waaronder Toronto, Ottawa, Montreal en Calgary.

Communicatie, motivatie en teamgeest vormen de basis van teamsucces en hebben ons herhaaldelijk geholpen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Met ruim 15 jaar ervaring in de sector zijn we er trots op ons Eventologists te mogen noemen.

Bezoek http://ww.eventology.ca voor meer informatie!