Catalyst Team Building Netwerk
catalyst team building poland

Exprofesso

Regio: Polen

Belangrijkste contactpersonen: Monika Dymacz

www.catalystteambuilding.pl

Catalyst Global teambuilding programma's worden in Polen verkocht en geleverd door exclusieve licentiehouder ExProfesso, een in Krakau gevestigd Destination Management Company. Sinds 2003 levert ExProfesso teambuilding- en trainingsprogramma's voor bedrijfsgroepen met de voornaamste focus op ervaringsgericht leren om blijvende veranderingen in organisaties teweeg te brengen.

ExProfesso betekent een manier van werken - "professioneel" en "in overeenstemming met professionele kennis". Werken in de geest van dit woord heeft ze in de branche beroemd heeft gemaakt vanwege hun professionaliteit, betrouwbaarheid, maar ook passie en innovatie.

ExProfesso zorgt ervoor dat hun leuke en boeiende programma's belangrijke bedrijfsvoordelen bieden die blijvende veranderingen teweegbrengen bij individuen, teams en bedrijven. Dankzij de kracht van ervaringsleren kunnen mensen leren hoe ze de juiste beslissingen kunnen nemen en de gevolgen die daaruit voortvloeien kunnen voorspellen. Of het nu gaat om een binnen- of buitenevenement, met behulp van de kracht van gamification kunnen mensen zich concentreren op de belangrijkste managementkwesties in een veilige omgeving die experimenten met leren mogelijk maakt. Gamification is ook een geweldig hulpmiddel bij het bouwen van teams, het verbeteren van de communicatie en het stimuleren van samenwerking tussen deelnemers.

Het team van ExProfesso zet zich in voor de kwaliteit van de dienstverlening en is trots op de resultaten die haar klanten hebben behaald. Door een hechte relatie met hun klanten bewaken en analyseren ze het effect, lang nadat een programma is uitgevoerd, om te zorgen dat het een blijvende positieve verandering teweegbrengt. Dit vereist aandacht voor open communicatie met hun partners en klanten om ervoor te zorgen dat ze kennis verwerven die ze kunnen gebruiken bij toekomstige projecten. Voor ExProfesso is alle feedback waardevol.

Ze geloven dat de zakenwereld steeds verandert en daarom veranderen ze zelf ook mee. Het team van ExProfesso is flexibel en altijd op zoek naar inspiratie om de actueelste, creatiefste en innovatiefste oplossingen te kunnen aanbieden die het best aansluiten op de behoefte van uw teams. En door mede gebruik te maken van de teambuilding producten van Catalyst Global zijn de hoogopgeleide en ervaren medewerkers van ExProfesso goed uitgerust om teambuilding- en trainingsprogramma's te leveren in de populairste reisbestemmingen in heel Polen.

Neem vandaag nog Contact op met het team van ExProfesso om uit te zoeken hoe ze met u samen kunnen werken om een blijvende positieve verandering voor uw team tot stand te brengen.

mailto:monika.dymacz@exprofesso.pl