Catalyst Team Building Netwerk
catalyst team building georgia

Grata DMC

Regio: Georgië

Belangrijkste contactpersonen: Irma Kodua

www.catalystteambuilding.ge

Grata DMC is een toonaangevende organisator van (internationale) beurzen en congressen in de regio Georgië. Zij hebben vestigingen in Georgië, Azerbeidzjan en Polen. Grata DMC past hun jarenlange ervaring toe in het organiseren van internationale en lokale zakelijke en privé evenementen. Ze staan bekend om hun reputatie voor uitzonderlijke klantenservice in het leveren van Catalyst Global teambuilding producten.

Grata betekent welkom. Deze gastvrije houding vormt de basis van Grata DMC's filosofie. Hun efficiënte en ervaren team is goed uitgerust om unieke en onvergetelijk teambuildingservaringen te ontwikkelen. Grata DMC is trots op haar uitgebreide ervaring en op haar streven om altijd nauw met haar klanten samen te werken om het juiste teambuilding evenement met duurzame resultaten te organiseren. Klanttevredenheid is hun hoogste prioriteit.

Het Grata team bestaat uit een groep zeer getalenteerde professionals die ruime ervaring in evenementmanagement en teambuilding meebrengen. Met hun goed bekend staande professionaliteit niveau en met de uitgebreide portfolio van Catalyst teambuilding producten, is Grata DMC uitstekend in staat om elke keer- in het groot of in het klein -een unieke teambuildingservaring te leveren voor een onvergetelijk en blijvend resultaat.