Catalyst Team Building Netwerk
catalyst team building colombia

Kadoma Outdoors

Regio: Colombia

Belangrijkste contactpersonen: Daniel Trujillo, Lina Nuñez, Daniel Buritica, Carlos Lopez

www.catalystteambuilding.co

Met een centraal gelegen hoofdkantoor in Bogota is Kadoma Outdoors toegewijd om in geheel Colombia de beste teambuilding programma's en bedrijfsevenementen aan te bieden.

Door middel van hun outdoor trainingen en het aanvullend aanbod van Catalyst Global op het gebied van teambuilding biedt Kadoma Outdoors deelnemers de mogelijkheid om hun persoonlijke vaardigheden te verbeteren. Het stelt hen in staat om hun motivatie te verhogen in het licht van hun zakelijke en persoonlijke verplichtingen. Kadoma Outdoors biedt haar klanten extra waarde aan door het ontwerpen en ontwikkelen van op maat gemaakte workshops. Deze workshops zijn gericht op de ontwikkeling van sterke persoonlijkheden en dynamische teams.

Wat u ook nodig heeft, Kadoma Outdoors kan een oplossing op maat bieden die tegemoet komt aan de unieke behoeften van uw team. Kadoma Outdoors zet zich in voor blijvende resultaten, of u zich nu richt op personeelsontwikkeling, verandermanagement, netwerken, strategische planning, communicatie, procesverbetering, klantrelatiebeheer of MVO. Kies uit een breed scala aan teambuilding producten in de buitenlucht, conferentie energizers, interactieve zakelijke spellen, muziek en ritme en creatieve team oplossingen.

Kadoma Outdoor's team van vriendelijke en ervaren medewerkers is vakkundig opgeleid om het leerproces te begeleiden door middel van hun teambuildingsactiviteiten binnen en buiten. Deelnemers worden begeleid bij het verbeteren van communicatie, leiderschap en besluitvaardigheid terwijl ze plezier beleven!

Kadoma Outdoors werkt nauw samen met lokale organisaties voor empowerment van de jeugd, Recojo en Bakongo, die beide wereldwijd erkenning hebben gekregen voor hun inspanningen op dat gebied.

"http://www.recojo.net" ; "http://www.bakongo.org"