Catalyst Team Building Netwerk
mare motivasyon catalyst turkey

Mare Motivasyon

Regio: Turkije

Belangrijkste contactpersonen: Ediz Çamoglu, Banu Olcay

www.catalystturkey.com

Catalyst programma's in Turkije worden exclusief geleverd door Mare Motivasyon. Het kantoor is centraal geleden in Istanbul en biedt verschillende services aan beide kanten van de Bosporus, Antalya en andere delen van Turkije met teambuilding programma's van hoge kwaliteit.

Onder leiding van de ongelooflijke Ediz Camoglu levert Catalyst Turkey's betrouwbare en professionele team unieke en innovatieve programma's. Gespecialiseerd in creatieve conferentiethema's zullen de deelnemers gegarandeerd genieten van Mare Motivasyon's unieke en spannende teambuildingsaanpak.

Onze brede reeks zakelijke spellen, conferentie ijsbrekers en teambuildingsactiviteiten zijn ideaal voor elke locatie. Catalyst Turkey is volledig mobiel, ze heeft de middelen om teambuildingsprogramma's in elk conferentieruimte, binnenshuis of buitenshuis en voor elk aantal deelnemers uit te voeren.

Catalyst teambuilding evenementen kunnen ook het ideale platform zijn voor deelnemers om te genieten van de culturele schatten van Turkije, zoals een cruise via de Istanbul Bosporus langs de hoogtepunten van de oude stad en de lekkernijen van de Turkse keuken.

Bezoek nu http://www.catalystturkey.com voor meer informatie.