Catalyst Team Building Netwerk
catalyst team building czech

Maxin Prague

Regio: Tsjechische Republiek

Belangrijkste contactpersonen: Jarmila Skorikova, Jakub Skorik

www.catalystczechrepublic.com

Catalyst teambuilding producten worden in heel Tsjechië exclusief verkocht en gedistribueerd door Maxin PRAGUE, een toonaangevend teambuilding-, destination management-, evenementen management- en evenement productiebedrijf.

Opgericht in 1999 door industrie-expert, Jarmila Skorikova, wordt Maxin PRAGUE met zijn gevarieerde team van ervaren professionals uit de industrie gewijd aan superieure service beschouwd als één van de toonaangevende bedrijven in hun branche in Praag en Tsjechië. Ze bieden hun klanten professionele dienstverlening op maat voor alle aspecten van vergaderingen, incentives, conferenties en evenementen. In 2013 vierde Maxin PRAGUE haar event management succes door zich aan te sluiten bij de prestigieuze wereldwijde DMC-vereniging Euromic.

Als bedrijf met veel ervaring heeft Maxin PRAGUE meer dan 1200 MICE evenementen georganiseerd voor een aantal van de meest prestigieuze bedrijven ter wereld waarbij meer dan 400.000 klanten werden bediend. Als een lokaal familiebedrijf met lange gevestigde partnerschappen met lokale leveranciers is Maxin PRAGUE echt in staat om een optimale oplossing te vinden voor hun cliënten.

Het hoogopgeleide en ervaren team van Maxin PRAGUE verzamelt ervaringen en inzichten uit alle sectoren van de inkomende toeristische sector, waardoor ze een samenhangende dienstverlening aan hun cliënten kan aanbieden, vanuit het oogpunt van verkoop tot organisatie en levering. Maxin PRAGUE levert Catalyst teambuildingsactiviteiten volgens dezelfde uitzonderlijke hoge normen, met een focus op innovatie, onderwijs en technologie. Als u voor uw volgende evenement in Praag op zoek bent naar een teambuildingsactiviteit om een leuke, onvergetelijke gedeelde ervaring te creëren voor uw team, of als u uw team door middel van een teambuildingservaring wilt inspireren om specifieke bedrijfsdoelen te behalen en waarden te omarmen, staat het team van Maxin PRAGUE voor u klaar om samen met u een oplossing te ontwikkelen die het beste past bij de behoeften van uw mensen, team en bedrijf.

Maxin PRAGUE - een one-stop-shop voor al uw teambuilding, destination management en evenementbehoeften in Tsjechië.