Catalyst Team Building Netwerk
catalyst team building ireland uk

Orangeworks

Regio: Republiek Ierland, Verenigd Koninkrijk

Belangrijkste contactpersonen: David Bassett, Oran Masterson, Will Powderly

www.catalystteambuilding.ie

Orangeworks is het belangrijkste teambuilding bedrijf van Ierland en levert Catalyst teambuildingsactiviteiten, bedrijfsspellen en conferentie energizers in heel Ierland en het Verenigd Koninkrijk.

Orangeworks bedrijfservaringen verenigen uw team, hoe ze denken, en brengen uw bedrijfswaarden tot leven. U en uw wensen staan voorop bij het Orangeworks team. Zij ontwerpen en faciliteren op maat gemaakte teambuildingservaringen van wereldklasse, toegesneden op specifieke organisatorische eisen van woningcorporaties, destination management bedrijven, evenementenbedrijven en premium private partijen. Uw team zal zich zeker vermaken terwijl ze de ongelofelijke kracht die ervaringsleren en gamification heeft ervaren. Het enthousiaste en ervaren team van Orangeworks is ter plekke aanwezig om een uitzonderlijke ervaring voor u en uw team te creëren die u altijd zal bijblijven.

Het in 2003 opgerichte Xtreme.ie en teambuilding.ie werd omgedoopt in Orangeworks. In Ierland leverde Orangeworks in 2016 meer dan 600 evenementen en nu zijn ze voor 2018 als licentiehouder van Catalyst teambuildingsproducten in het noorden en Groot-Brittannië ingesteld op het leveren van 1.500 evenementen.

Orangeworks rekent onder haar klanten in Ierland ongeveer 60 hotels, waaronder Carton House, Powerscourt en BrookLodge. Zakelijke klanten zijn o.a. Google en Deloitte. Op de Ierse markt heeft het bedrijf exclusieve licenties voor de Bear Grylls Survival Academy, Land Rover Experience en Jaguar's Art o Performance Tour.

Als u hulp zoekt bij het ontwerpen van een teambuildingsactiviteit, evenement, personeelsuitje of zakelijke bijeenkomst in het Verenigd Koninkrijk of Ierland, spreek dan met het team van mailto:info@catalystteambuilding.ie