Catalyst Team Building Netwerk
outdoor living catalyst malta

Outdoor Living Malta

Regio: Malta

Belangrijkste contactpersonen: Danica Fava

www.catalystteambuilding.com.mt

Outdoor Living bezit de exclusieve licentie om Catalyst teambuilding producten te verkopen en te leveren op de Maltese eilanden, een land in het hart van de prachtige Middellandse Zee.

In de afgelopen twee decennia sinds de lancering van het bedrijf heeft Outdoor Living Malta haar sterke reputatie gebouwd op haar liefde voor de kunst van teambuilding en op de wens om een gevoel van avontuur toe te voegen aan alles wat ze doet. Van zeeslagen en middeleeuwse toernooien, tot luxe zeiltochten en zorbing in de Maltese natuur, in feite is Outdoor Living's doel altijd om memorabele, plezierige en teambuilding op maat te leveren die voldoet aan de specifieke criteria van haar klanten.

De onderneming wordt geleid door een team dat zeer enthousiast is over het werk dat ze doen. Ze gaan er prat op creatief te zijn, leuk om mee te werken, en professioneel en voegen graag toe dat noodzakelijke aandacht voor detail plaatsvindt bij al hun evenementen - groot of klein.

Outdoor Living is zeker bedreven in het organiseren van evenementen van allerlei formaten en omgangsvormen. In 2008 behandelde ze het grootste teambuilding evenement in Malta ooit gehouden tot nu toe - een dynamische set van activiteiten voor 1000 personen van Bosch Power Tools. Het evenement duurde vier weken om uit te werken en vereiste niet minder dan 175 coördinatoren op de dag zelf - dit kwam zeker in de Maltese geschiedenisboeken!

Natuurlijk heeft het team van Outdoor living de afgelopen jaren nog veel meer bomvolle gebeurtenissen georganiseerd, zowel voor internationale conferenties en incentive-groepen, alsook voor plaatselijke bedrijven die graag eens iets anders toevoegen aan hun opleidingsprogramma's.

Outdoor Living maakt deel uit van de befaamde Synergix Events Group, waartoe ook Powerhouse en Synergix Events behoren.

Voor meer informatie over teambuildingsactiviteiten, ijsbrekers, conferentie energizers en interactieve zakelijke spellen op Malta en Gozo, neem contact op met "mailto:info@outdoorlivingmalta.com"