Catalyst Team Building Netwerk
catalyst team building usa

Play with a Purpose

Regio: Verenigde Staten van Amerika

Belangrijkste contactpersonen: Sharon Fisher

www.catalystteambuilding.com

Catalyst teambuilding programma's in de Verenigde Staten zijn gemaakt en worden gehost door onze zeer goed ingevoerde partners Play with a purpose.

Play with a Purpose creëert en organiseert overal in de Verenigde Staten Catalyst teambuilding evenementen. Van Disney tot de Golden Gate Bridge, van de Superdome tot het Vrijheidsbeeld, hun uitgebreide evenementen portfolio kan aan uw bestemming worden aangepast.

Waar zou u liever bekend om staan?

Saaie bedrijfsfuncties

Standaard vergaderingen en promoties

Rijke interactieve evenementen waar uw doelgroep bij wordt betrokken en die opwinding en betrokkenheid opwekken die hen nog lang zullen heugen.

Psst...Het antwoord is "3"…en Play with a Purpose kan u helpen deze benijdenswaardige reputatie te krijgen!!

"Gedeelde Ervaringen Creëren" - Gemeenschap, Leren, Erbij Horen, Motivatie

U houdt vergaderingen die zijn ontworpen om de wereld te veranderen. Deelnemers komen - hetzij vrijwillig of gedwongen - om te leren, om te verbinden, om te delen en om geïnspireerd te worden.

Play with a Purpose ontwerpt evenementen die u helpen deze doelen te bereiken. We ontwerpen op basis van uw cultuur, doelstellingen, logistiek en wensen - waardoor ieder programma uniek is.

Een citaat van Sharon Fisher, eigenaresse van Play with a Purpose, vat hun zakelijke stijl samen: "In een wereld vol kopieën, neem ik mijn pet af voor de ORIGINELEN!"

Hun diensten omvatten:

Teambuilding

Netwerken & IJsbrekers

Vrijwilligerswerk Evenementen

Ervaringsleren & Interactieve Inhoud Ontwikkeling

Gamification

Publiek Betrekkers

Beurs Energizers

Promoties & Productlanceringen

Digitale Speurtochten & Spellen

Excursies Om Te Ervaren

Voordrachten

Creative Consulting en Idee Sessies

Play with a Purposel is in 1992 opgericht en levert al meer dan 20 jaar eersteklas evenementen. Hun allereerste klant was de Disney Event Group en sindsdien werken ze met Disney samen om honderden ervaringsgerichte evenementen te creëren. Wij zijn HET bedrijf dat ze bellen als ze behoefte hebben aan een teambuilding programma op kwalitatief hoog niveau dat op maat gemaakt moet worden voor een speciale cliënt.

Naast het zijn van de voorkeursleverancier van Walt Disney World Co., omvat hun klantenbestand bedrijven zoals Chevrolet, Camp Jeep, BBDO, Disney Publishing, McKesson, Cadbury Schweppes, CUNA Mutual, American Express, GSK, Frito Lay, CarMax, US Air Force, IBM, McDonalds en de Sweet Potato Commission in North Carolina.

Onze belofte aan u:

We beloven hard te werken om uw werk zo leuk en gemakkelijk mogelijk te maken. Wij willen graag dat u een superheld bent!

We beloven dat we deelnemers aan een evenement zullen transformeren in interactieve deelnemers die de handen uit de mouw zullen steken.

We beloven dat wij er alles aan zullen doen om innovatieve, nieuwe, relevante en betekenisvolle evenementen te creëren om uw gasten erbij te betrekken.

We beloven alleen de beste diensten en producten in de branche aan te bieden.

We beloven om zoveel mogelijk over u en uw branche te leren, om opmerkelijke gebeurtenissen te creëren die aansluiten bij uw deelnemers op een manier die voor hen lonend is.

Wij beloven om transparant te zijn in onze voorstellen en prijsstelling. Zonder verrassingen!

We beloven om het juiste te doen - voor u, onze partners en onze gemeenschap.

We beloven te anticiperen op uw behoeften, en om er te zijn wanneer u ons nodig heeft - en zelfs wanneer u dat niet heeft.

Wat uw wensen ook zijn, wij leveren indrukwekkende, praktische, op spel geïnspireerde ervaringen waardoor uw gasten nog lang zullen denken aan en praten over uw merk en uw kernboodschappen.