Catalyst Team Building Netwerk
catalyst team building costa rica panama

PREMIO Team Building

Regio: Costa Rica en Panama

Belangrijkste contactpersonen: Rolando Ramiez

www.catalystteambuilding.cr

Catalyst Global teambuilding programma's worden in Costa Rica en Panama verkocht en geleverd door de exclusieve licentiehouder PREMIO Team Building.

Bij PREMIO teambuilding is ons succes gebaseerd op een nieuwe benadering die zich richt op het luisteren naar klanten en het ontwerpen en leveren van teambuildingsactiviteiten, teambuilding spellen en teambuildingsoefeningen die blijvende gevolgen hebben voor de gezondheid van een organisatie en het geluk van de mensen. Wij zijn van mening dat deskundige communicatie, teamwerk, leiderschap en teambinding de ruggengraat van een effectief team vormen.

Bij PREMIO streven wij naar verandering en verrijken wij het leven van mensen, zowel persoonlijk als professioneel via teambuilding, training en ervaringsleertrajecten. Of u nu op zoek bent naar leuke teamverbindende activiteiten, interactieve en op technologie gebaseerde programma's voor binnen of buiten, conferentie energizers of ijsbrekers, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Bij PREMIO teambuilding maken wij een programma dat aan de unieke behoeften van uw team en uw gewenste resultaten voldoet, zoals personeelsontwikkeling, verandermanagement, netwerken, strategische planning, communicatie, procesverbetering, klantrelatiemanagement of MVO. Onderdeel uitmakend van het Catalyst Global netwerk, garanderen wij hoge normen, uitstekende producten en uitgebreide ervaring bij het organiseren en uitvoeren van zakelijke evenementen en teambuilding producten.

Ons enthousiaste team beschikt over uitgebreide ervaring en kennis. We begrijpen hoe gedragsverandering van invloed kan zijn op de prestaties van uw team. We houden van wat we doen en geloven in de kracht van gedragsverandering die in uw organisatie kan plaatsvinden en de prestaties van uw team kan beïnvloeden. Wij zijn er trots op om teambuilding evenementen te kunnen ontwikkelen en leveren die leuk, constructief en uitdagend zijn.