Catalyst Team Building Netwerk
catalyst team building finland

Seikkailu Oy

Regio: Finland

Belangrijkste contactpersonen: Timo Heinaro

www.catalystteambuilding.fi

The Properly Finnished team evenementenbureau! Seikkailu, dat in het Nederlands 'Het Avontuur' betekent, is de voorloper op het gebied van outdoor teambuilding, avontuurlijke activiteiten en buitengewone participatieve evenementen in Finland.

Het bedrijf is gevestigd in Helsinki en is actief in alle hoeken van het land, van de zuidelijke kusten van de Golf van Finland tot Lapland boven de Poolcirkel.

Seikkailu is ook een pionier in programma's voor persoonlijke prestatieverbetering. Daarbij gebruikt men gepatenteerde 'Fincentive' online hulpmiddelen en levert men boeiende en waardevolle beloningsprogramma's voor haar zakelijke klanten. Het Seikkailu team is gespecialiseerd in unieke zakelijke groepsreizen over de hele wereld. Het is daarvoor beloond met de eerste (en nog enige) Crystal Award in Noord-Europa door de Society of Incentive & Travel Executives voor 's werelds beste leverancier van incentive reizen.

Voor meer informatie over teambuilding, werknemersbetrokkenheid, stimuleringsprogramma's voor partners en zeer bijzondere groepsreizen's bezoek http://www.seikkailu.fi

''Primeur' and 'Nooit eerder Vertoonde' Incentive Veteranen die zorgen voor een wouw factor"

Crystal Awards Comité

" Seikkailu verzint enkele verbazingwekkende creatieve programma's "

Conference & Incentive Travel Magazine