Catalyst Team Building Netwerk
catalyst switzerland

Catalyst Switzerland

Regio: Zwitserland

Belangrijkste contactpersonen: Katerina Georgieva, Victor Sabev

www.catalystteambuilding.ch

Catalyst Switzerland, gevestigd in Verbier, biedt in heel Zwitserland een breed scala aan teambuildingsactiviteiten, bedrijfspellen en conferentie energizers.

Catalyst Switzerland ontwerpt bedrijfsevenementen die teams inspireren, motiveren en ontwikkelen. De evenementen zijn afgestemd op specifieke organisatorische vereisten voor bedrijven, destination management bedrijven en evenement bedrijven Catalyst Switzerland werkt persoonlijk samen met haar klanten om programma's te creëren en leveren die passen bij hun unieke behoeften en specifieke situatie. Daarbij kunt u denken aan personeelsontwikkeling, verandermanagement, netwerken, strategische planning, communicatie, procesverbetering, klantrelatiebeheer of MVO. Zij hebben als doel om iedere deelnemer erbij te betrekken en om begrip en waardering te creëren voor het individuele belang en de collectieve waarde voor de organisatie.

"Catalyst Switzerland evenementen zullen uw team verenigen en uw zakelijke waarden tot leven brengen. Onze evenementen kennen een delicaat evenwicht tussen plezier en de ongelofelijke kracht van ervaringsleren. Wij brengen onze bedrijfswaarden elke dag in praktijk. Wij geloven dat dit ons een cultuur van succes oplevert die wij overbrengen aan alle bedrijven waar wij mee samenwerken."

Katerina Georgieva, CEO (Creative Event Organizer)

Als u zoekt hulp bij het ontwerpen van een teambuilding activiteit, evenement, personeelsuitje of bedrijfsevenement in Zwitserland, neem dan contact op met het team van Catalyst Switzerland.