Catalyst Team Building Netwerk
catalyst team building scotland

Team Challenge Company

Regio: Schotland, Engeland, Wales

Belangrijkste contactpersonen: Gerard Crowley, Jonathan Hazley

www.catalystteambuilding.co.uk

Team Challenge Company, gevestigd in Schotland, is een bekroond zakelijk teambuilding- en entertainmentbedrijf dat in heel het Verenigd Koninkrijk actief is.

Team Challenge Company is de exclusieve licentiehouder van Catalyst teambuilding producten in Schotland. Team Challenge Company organiseert elk jaar 400 hoogwaardige zakelijke evenementen in het Verenigd Koninkrijk voor veel van 's werelds meest succesvolle organisaties. Team Challenge Company zijn echte teambuilding specialisten die trots zijn op het aanbieden van evenement diensten speciaal toegesneden en op maat gemaakt voor klanten in het gehele Verenigd Koninkrijk.

Ze zijn gepassioneerd over teamwerk en streven naar het leveren van een uitzonderlijke klantenservice. Het ervaren Evenementen Managementteam van Team Challenge Co is expert op het gebied van de planning, organisatie en het beheer van alle aspecten van evenementen. Ze staan bekend om hun aandacht voor detail, hoge veiligheidsnormen en ze is vastbesloten om ervoor te zorgen dat alle klanten hetzelfde uitzonderlijke niveau van klantenservice ontvangen.