Catalyst Team Building Netwerk
catalyst team building new zealand

Team Up Events

Regio: Nieuw Zeeland

Belangrijkste contactpersonen: Stu Robertson

www.catalystteambuilding.co.nz

Met een bedrijfsmotto "Challenge, Inspire and Achieve" biedt Team Up Events in heel Nieuw-Zeeland een breed scala aan zakelijke- en gemeenschap evenementen.

Door traditionele manieren van denken te testen, daagt Team Up Events teams uit. Door de klemtoon te leggen op de mogelijkheden van teamwerk inspireert Team Up Events teams. Team Up Events moedigt teams aan om samen te werken om succes te behalen.

Team Up Events werkt persoonlijk samen met klanten om evenementen te ontwerpen en te leveren die de verwachting van de klant overtreffen. Zij hebben als doel om iedere deelnemer erbij te betrekken en om begrip en waardering te creëren voor het individuele belang en het collectieve organisatie belang. Dit doen zij door op een inspirerende manier saamhorigheid, eenheid en teamwerk te realiseren.

Door een innovatieve aanpak en professionele en persoonlijke klantenrelaties streeft Team Up Events ernaar om te worden erkend als de leider in de teambuildingindustrie in Nieuw-Zeeland. Team Up Events stelt altijd de behoeften van hun klanten op de eerste plaats en levert evenementen die gericht zijn op kwaliteit en een persoonlijke benadering.

Team Up Events zetten zich in om eerlijk en transparant te zijn vanaf verkoop, levering tot aftersales - er zijn geen verborgen verrassingen. De medewerkers van Team Up Events geloven in de kracht van plezier en dragen hun aanstekelijke positieve houding over in alles wat ze doen.

Team Up Events zetten zich in om nieuwe werkwijzen toe te passen en huidige werkwijzen te herzien. Deze aanpak heeft geleid tot de toetreding tot het Catalyst teambuilding netwerk waardoor ze kunnen samenwerken, delen en innoveren met andere teambuilding bedrijven over de hele wereld.