Catalyst Team Building Netwerk
catalyst team building slovenia

Teambuilding Academija

Regio: Slovenië, Oostenrijk

Belangrijkste contactpersonen: Dani Polajnar

www.catalystteambuilding.at

Teambuilding Academija heeft een exclusieve Catalyst licentie voor Oostenrijk en Slovenië. Hun centrale Europese positie stelt hen in staat om kosteneffectieve teambuildings evenementen aan te bieden in Hongarije, Kroatië en Italië.

Teambuilding Academy (TBA) is een organisatie die zich inzet voor kwaliteitsverbetering van teambuilding programma's in de Balkan. TBA werkt op het gebied van voorbereiding, aanpassing, organisatie en uitvoering van teambuilding programma's. Ze organiseren ook thema teambuilding evenementen, seminars en conferenties naast onderzoek en teamwerk consulting.

Bij de planning en implementatie van alle teamactiviteiten houdt TBA zich aan de behoeften en doelstellingen van de klant, evenals aan de structuur en kenmerken van individuele teams. Al deze elementen maken ieder programma uniek. Door een professioneel team van gecertificeerde teambuilding trainers en een betrouwbaar supportteam kan Teambuilding Academy de hoogste kwaliteit teamactiviteiten bieden.

In 2011 ontving TBA de prestigieuze 'Constantinus Slovenia" prijs van de Kamer van Management Consulting van Slovenië (ZMCS) op basis van het succes van hun raadgevende 'Transformatie' project aan een bekende internationale onderneming. Constantinus Slovenia is de prijs voor 'beste adviesproject' en werd voor de eerste keer in 2011 uitgereikt als onderdeel van de internationaal erkende 'Constantinus International' awards. TBA werd gekozen op basis van hun advies en ondersteuning bij de implementatie in het beheer en de oriëntatie van de zachte factoren tijdens de fusie van drie afzonderlijke elk in verschillende landen gevestigde takken.

Voor meer informatie over teambuildingsactiviteiten, ijsbrekers, conferentie energizers en interactieve zakelijke spellen in Ljubljana, Wenen, Venetië, Milaan, Praag, Rome en Zagreb neem contact op met "mailto:info@tba.si"