Catalyst Team Building Netwerk
catalyst team building romania

Universum

Regio: Roemenië

Belangrijkste contactpersonen: Cristian Hossu

www.catalystteambuilding.ro

Universum Events is de officiële Catalyst Teambuilding partner voor Roemenië. Door hun strategische positie kunnen zij teambuildingsactiviteiten in Moldavië en Servië aanbieden.

Met de solide achtergrond van de oprichters die meer dan 10 jaar ervaring hebben in grootschalig evenementenbeheer, is Universum een bedrijf dat is gebouwd rond het begrip "evenementen architectuur".

Wij baseren ons werk op een fantastische mengeling van geweldige mensen en briljante ideeën. Onze projecten brengen deskundigen op diverse terreinen samen, variërend van inspirerende trainers, creatieve communicatoren, uitstekende facilitatoren, beeldende kunstenaars, ontwerpers, muzikanten, digitale pioniers, goochelaars, noem maar op - we hebben het allemaal!

Wij ontwerpen altijd onze teambuildingsactiviteiten met uw zakelijke doelstellingen voor ogen en zorgen voor een rode lijn die aansluit op de context, de mensen en het uiteindelijke resultaat. Wij leveren een complete ervaring waarbij plezier, leren, adrenaline en veel energie samenkomen in een onvergetelijke mix.

U zult versteld staan van onze ongeëvenaarde focus op uw behoeften als onze klant, onze creatieve geesten en onze eindeloze energie om dingen te laten gebeuren. Geef ons 5% het voordeel van de twijfel dat we het kunnen doen en wij zullen u verrassen met een creatief en toch budgetvriendelijk concept dat aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

Neem gerust contact met ons op om ideeën en inspiratie op te doen voor uw volgende teambuilding activiteit en andere evenementen via "mailto:contact@universum.ro"