Catalyst Team Building Netwerk
visible catalyst greece

Visible - Visionary Business Learning

Regio: Griekenland

Belangrijkste contactpersonen: Dora Apostolopoulou, Eftychia Saroglou, Vaggelis Karastergios

www.catalystteambuilding.gr

Catalyst Global teambuilding producten worden in Griekenland onder exclusieve licentie verkocht en gedistribueerd door VISIBLE - Visionary Business Learning.

Bij Visible is onze visie om een belangrijke schakel in de werknemersbetrokkenheidsstrategie van onze opdrachtgevers te zijn en via onze trainingen en teambuilding programma's bij te dragen aan hun human resources en werkomgeving.

Als een toonaangevende leverancier van teambuilding en ervaringsgerichte leeroplossingen in Griekenland staan we bekend om onze uitstekende professionele ervaring met een uitgebreide kennis van de behoeften van de Griekse en internationale markt. Wij luisteren naar onze klanten en bieden hen op maat gemaakte innovatieve en praktische trainingsoplossingen gebaseerd op onze holistische benadering en methodologie.

Ons enthousiaste en ervaren team heeft uitgebreide kennis en begrip van hoe gedragsverandering een positieve invloed kan hebben op de veranderingen in uw organisatie. Onze oplossingen worden uitgevoerd met een sterke op ervaringsleren gerichte methodiek & ze zijn flexibel teneinde tot maximale penetratie en effectiviteit te komen. Omdat we werken met teams vanaf 10 mensen tot een gehele onderneming kunnen onze teambuildingsoplossingen zo worden ontworpen dat ze voldoen aan de binnen uw bedrijfscultuur gewenste teambindingsresultaten.

We doen er alles aan om een programma te ontwerpen dat afgestemd is op uw eisen, of het voor 1 tot 2 uur is, een meerdaags of jaarlang evenement, iets wat het leven van mensen zowel persoonlijk als professioneel verandert en verrijkt. Dit alles als een integraal onderdeel van uw strategische werknemersbetrokkenheidsprogramma met duurzame financiële voordelen.