Catalyst Team Building Netwerk
catalyst team building netherlands

Windshift Nederland

Regio: Nederland

Belangrijkste contactpersonen: Alex Ten Klei

www.catalystteambuilding.nl

Catalyst Global teambuilding programma's worden in Nederland verkocht en geleverd door Windshift, die meer dan 13 jaar ervaring hebben in het leveren van effectieve teambuildingsactiviteiten.

Windshift werd meer dan 13 jaar geleden opgericht en werd in Nederland al snel een synoniem voor strandgerelateerde evenementen zoals vliegeren, boogschieten op het strand en strandzeilen. Ze zijn een populaire en bekende oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een uniek uitje of personeelsdag. Windshift is nu een gerenommeerde naam in de markt voor teambuilding. Windshift heeft zich op grote of kleine schaal tot voorbij het strand gediversifieerd in leuke, indoor- en outdoor teambuilding evenementen gebaseerd op ervaringsleren.

Met Catalyst Global's wereldwijd bewezen portfolio van teambuilding producten en Windshift's ervaring en expertise is zij in staat om de meest relevante, op maat gemaakte teambuilding oplossingen in Nederland te leveren. Catalyst Global teambuilding via Windshift biedt bedrijfssimulaties die de fundamenten van het strategisch management en klantrelatiebeheer verkennen; gewoon leuke activiteiten die een team verenigen; competitieve spellen om teams te verbinden; muziek- en ritme workshops, conferentie energizers en ijsbrekers; en innovatieve activiteiten en speurtochten overal in Nederland.

Windshift is er trots op om in goed overleg met opdrachtgevers te zorgen dat het juiste product wordt gekozen voor het specifieke evenement en dat verder afgestemd is op de behoeften van de cliënt.