Catalyst Team Building Netwerk
catalyst team building japan

Work Happiness Japan

Regio: Japan

Belangrijkste contactpersonen: Etoh Katsuaki, Noudo Tetsuya

www.catalystteambuilding.jp

Work Happiness Japan zijn specialisten in bedrijfsteambuilding, organisatorische hervorming, consulting, leiderschap managementtraining, training seminars voor nieuwe werknemers en teambuilding voor conferenties & evenementen.

Work Happiness is de toonaangevende specialist op het gebied van corporate teambuilding in Japan en levert de wereldberoemde Catalyst Global teambuilding producten volgens dezelfde internationale normen. Work Happiness Japan kan een op maat gemaakte oplossing bieden die aansluit bij uw wensen, van ijsbrekers en energizers voor uw volgende conferentie tot interactieve zakelijke spellen waarin het accent ligt op strategisch denken, samenwerking, planning en time management in uw team.

Work Happiness Japan is gevestigd in Hamamatsu-cho in het centrum van Tokyo en levert in heel Japan programma's voor teambuilding en training van personeel, waaronder belangrijke centra zoals Tokyo, Yokohama, Osaka, Kyoto, Nara, Fukuoka, Sapporo en de meer afgelegen gebieden van Japan zoals Fuji-Hakone Nikko, Hakodate en Shizuoka.

Na een aantal jaren in Amerika te hebben gewoond en gewerkt zijn de President van Work Happiness, Shingo Yoshimura en de Business Development Manager, Etoh "Katsu" Katsuaki bij uitstek geschikt om zakelijke evenementen te organiseren, niet alleen voor Japanse klanten, maar ook voor multinationale bedrijven die in Japan actief zijn.

ワークハピネスのモットー

株式会社ワークハピネスでは、「世界中の組織を、”Work Happiness”にあふれるチームに変えること。」をモットーに、スタンス強化系・スキル&ナレッジ強化系など目的に応じた新入社員・若手・管理職研修などの人材開発や、企業の変革期における戦略転換・風土変革などの組織改革コンサルティングを提供しております。