Catalyst America Zone Florida

Catalyst Global America Zone 2014

Gepubliceerd op 18 sep. 2014 door Mark Davenport

De America Zone conferentie werd gehouden in Orlando, Florida. Het bracht een getalenteerde pool samen van aan Catalyst Global gelicentieerde partners op het Amerikaanse continent, waaronder Canada, Amerika, Brazilië en Curaçao.

In een van de belangrijkste sessies heeft de groep hun verschillende benaderingen van verkoop en marketing doorgelopen en besproken. Alle partners hebben met fysiek en digitaal marketingmateriaal bijgedragen aan inzage en discussie.


De middag was gewijd aan het analyseren van specifieke Catalyst Global producten. In het bijzonder stond er een volledig gemonteerde "Rat Trap" in de kamer! Ook Go Team en haar bredere applicaties werden gepresenteerd en besproken.

America Zone is echt de nieuwe grens, vol met enorm potentieel. Met een volwassen markt in het noorden en een snelgroeiende markt in het zuiden, was America Zone 2014 een fantastische tijd om expertise en ideeën te delen en de Catalyst Global groep nog dichter bij elkaar te brengen. Er waren ook partners van buiten Amerika vertegenwoordigd, met name Tim Shepley van Bluehat UK, wiens ervaring en kennisuitwisseling door iedereen werd gewaardeerd.

Na het evenement liet Sharon Fischer van Catalyst Global’s gelicentieerde partner “Play with a Purpose” Catalyst Global directeuren, Guy Baker & Mark Davenport per kajak het Wekiva River-systeem zien!

Geïnspireerd, vertrokken de Global Directors van Catalyst met Tim Shepley van BlueHat UK om 23:00 uur om te gaan kajakken om middernacht! CEO, Guy Baker, zegt over de ervaring: "Het was een vreemde tijd om te gaan kajakken, maar in Florida veroorzaakt microscopisch plankton luminescentie in het water wat voor een onderwatervuurwerk zorgt terwijl vissen voor de kajaks door het water razen. Het hotel gaf om omstreeks 2 uur 's nachts het einde aan van een heerlijke avond uit. Een absolute MUST DO, als je in Florida bent."

Foto's: Hoogtepunten van de Catalyst Global AmericaZone 2015 Conferentie

Mark Davenport

Hoofd Bedrijfsontwikkeling

Het identificeren van nieuwe partner prospects en het faciliteren van hun opname in het wereldwijde Catalyst Global network

Al Het Netwerk Nieuws