Catalyst Euro Zone 2014 - London

Catalyst Global EuroZone 2014

Gepubliceerd op 18 jul. 2014 door Mark Davenport

De Catalyst Global EuroZone 2014 conferentie bood een platform voor gelijkgestemde bedrijven in de Europese regio van de Catalyst gemeenschap om te luisteren, samen te werken, creatief te zijn en uiteindelijk te profiteren van gedeelde kennis.

De Catalyst Global EuroZone 2014-conferentie bood een platform voor gelijkgestemde bedrijven in de Europese regio van de Catalyst gemeenschap om te luisteren, samen te werken, creatief te zijn en uiteindelijk te profiteren van gedeelde kennis. De Catalyst Global EuroZone-conferentie bracht een getalenteerde pool samen van zijn gelicentieerde partners uit 12 landen, waaronder het VK, Ierland, Slovenië, Litouwen, Spanje, Frankrijk, Portugal, Finland, Rusland, Roemenië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Het thema voor de conferentie was: 'Maximaliseer samen onze zakelijke kansen'.

De dag begon met de CEO van Catalyst Global, Guy Baker die de visie voor het Catalyst Global netwerk deelde en zich daarna tot de groep wendde voor feedback en input. Guy Bergeaud, CEO van Team Building France, was de moderator van een sessie getiteld 'Who's Who Giant', een speedmeetingsessie over prijzen, marketing, sociale media, verkoop en netwerken met presentaties van Andy Fieldhouse van Biz Events; Cristian Hossu van Universum Romania; en, Tim Shepley van Blue Hat UK. De sessie werd onderbroken door een levendige discussie.

Tijd voor een pauze!

Catalyst Global deelnemers aan EuroZone namen een welverdiende koffiepauze terwijl ze participeerden aan een product "rondwandeling" waarbij ze de fijne kneepjes van Rat Trap, Animate en Bam Bike leerden kennen.

Na de pauze hield Andrew Fieldhouse een inzichtelijke presentatie met de titel "Hoe kan ik vanuit het niets een bedrijf laten groeien". En vervolgens gaf Richard Smith, hoofd verkoop bij Bluehat UK, een goed ontvangen presentatie over de verkoopstructuur van het BlueHat UK verkoopteam en hun verkoopstrategie, in het bijzonder inzake aanvragen.

Tijdens de lunch namen afgevaardigden deel aan een "rondleiding langs marketingmateriaal", waarbij ze elkaars marketingmateriaal konden inspecteren, delen en van elkaar konden leren.

In antwoord op de honger van Catalyst Global licentiehouders naar innovatieve technologische teambuilding oplossingen, bracht Fermin Guerrico van Teambuilding Spain een mogelijk nieuw product Drone Zone op tafel. Fermin legde uit dat het nog steeds in de R & D-fase zit en dat de uitvoerbaarheid van vliegende drones nog moest worden bewezen, maar er was veel enthousiasme van de groep voor verder onderzoek naar dit product met lagere kosten dan verwacht.

De middag begon met een update van de GoTeam.guru website van Catalyst Global door CEO, Guy Baker. Dave Turner van Kari en BlueHat UK hielden vervolgens een enthousiaste en informatieve vraag- en antwoordsessie over de toekomst van GoTeam.

De volgende spreker was Dani Polajnar van Teambuilding Academy. De ideeën van Dani over het gebruik van het Global Network van Catalyst voor cross-selling, PR en algemene branding, waren nieuw en creatief. Guy volgde hierop met een presentatie over de rol en het belang van het hebben van een Catalyst ambassadeur binnen elke licentienemer.

Tijd om actief te worden!

Afgevaardigden namen deel aan het nieuwe product Whisky Wisdom en vervolgens aan een relaunch van International Stakes met een nieuw gigantisch kartonnen hobbelpaard! De groep ging toen de straat op met een nieuwe en verder onbeproefde versie van Go Team, die teams van Londen Bridge naar South Bank in 30 graden hitte liet rennen en die uiteindelijk uitmondde in een fontein!

Moeder natuur voerde een spectaculaire lichtshow op bij zonsondergang terwijl de groep aan boord van een boot op de Theems aan het dineren was.

Bij Catalyst Global zijn we er trots op dat we een vertrouwensvolle omgeving hebben gecreëerd door een live-evenement te creëren dat teambuilding professionals in staat stelt te netwerken en de best practices te delen met andere gelijkgestemde personen uit de hele EuroZone.

Veel dank van het team van Catalyst Global voor Tim Shepley, Mandy Cole, Fiona Craven, Ami Coleman, Dave Turner, Corinne Tatham, Andy Fieldhouse , Timo Herinaro, Guy Bergeaud , Martin Bergeaud, David Bassett , Oran Masterton, Darius Lornsargis, Luis Trindade, Christian Hossu, Maria Varlamov, Ola Kastensson, Elena Kastensson, Dani Polanjnar, Fermin Gerrico and Daniel Simó voor het vrijmaken van hun tijd om aan dit evenement deel te nemen.

Mark Davenport

Hoofd Bedrijfsontwikkeling

Het identificeren van nieuwe partner prospects en het faciliteren van hun opname in het wereldwijde Catalyst Global network

Al Het Netwerk Nieuws